Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 -pípání autorádia - z ničeho nic, pasléze nejde nastartovat


Micky

Recommended Posts

Ahoj chlapi,

neuběhly ani dva dny a jsem tady s novým dotazem. Dnes ráno sednu do auta, nastartuji a chci ubrat rádio páčkou - nic, chci ho vypnout čudlíkem - taky nic, jediné co bylo možné - ubrat hlasitost knoflíkem. Rádio navíc začalo pípat, jako by nebylo spárováno s autem. (spárovali mi ho v Peugeot před cca děmi lety). Nicméně dojedu do práce, vypnu motor, vytáhnu klíček a rádio pořád hrálo a nebylo možné ho vypnout! Musel jsem tedy odpojit baterku, znovu jsem ji připojil a rádio vyplo. Říkám si fajn, teď ještě nastartuji a vyzkouším, zda vše funguje jak má - no a už jsem nenastartoval - motor se neprotočil, takže asi baterie je KO, ale nevěřím, že jen tak, je rok a půl stará 74Ah. Takže domů jedu asi budsem, nevíte někdo co s tím může být?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mel s radiem kdysi uplne stejny problem. Kdyz jsem prijel z prace, radio neslo vypnout a i po vytazeni klicku ze zapalovani porad hralo. Tak jsem jen odpojil a zase pripojil baterii a od te doby bylo vse ok.

Vypada to, ze tam mas nejaky \"cerny\" odber z baterie a neco Ti ji rychle vybiji. Zkusil bych zmerit, jaky je proudovy odber v klidu a porovnal to tady s nekym z fora, kdo ma stejne auto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci tak nevím, po práci jsem přišel k autu se startovacím zařízením, které jsem si v práci půjčil, říkám si, ještě to zkusím nejprve bez něj a hle, auto normálně nastartovalo. To bude zase asi tajemná závada. Napadalo mne, jestli když jsem odpojil mínusový pól od baterie kvůli tomu seklému rádiu a pak ho ledabyle nasadil a nedotáhnul, jestli to nechytlo skrz zaoxidovaný kontakt. To by ale nedávalo smysl, jelikož jsem pak normálně zamknul auto dálkačem. Asi to nemá smysl zatím řešit a spíše vozit náhradní baterii v kufru, že? Mimochodem, autorádio už normálně šlape. M.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...