Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jak zabezpecit auto proti kradezi ?


Guest StibTo

Recommended Posts

Cus. Doufam,ze sem timto nekomu nenapisu nejaky navod jelikoz je dost mozne,ze se da zjistit,kde bydlim a kde parkuju. Ale popisu,co jsem ted resil : Vcera rano mi matka vypravela,jak si vsimla okolo 6h rano ze ctvrti obchazi dva nebo tri od pohledu podezreli typci nakoukavaji do zahrad co tam parkuje za znacky a typy aut. Takze vyvodila,ze se mohlo jednat o \"tipare\" pro kradeze na zakazku.

Docela nas to vyplasilo. Samozrejme,ze auta parkujeme za zamcenou branou a jsou zamcena vcetne zpatecky,ale ...

Napadlo me co treba vyndat zapalovaci kabely nebo proste neco v motoru udelat aby se auto nedalo vubec zprovoznit v pripade kradeze ? Nebo sundat jedno kolo ale to je uz trosku prehnane a navic je stejne vzadu rezerva ...

Diky za Vase nazory a doufam,ze se mi nevysmejete.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

shark : rekl bych,ze ukrast muzou cokoliv .. Ale jestli to z meho prispevku neni jasne neresim to jen kvuli svemu autu. Mama i tata maji kazdy sve auto taky.

Shreek : jj havarijko je fajnes nicmene ho nemam a v tuhle hodinu uz to neporesim. Predstava,ze by zmineni dosli prave tuto noc s vercajkem me moc klidnym nenechava.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No měl jsem souseda a ten u Fiata UNO sundával volant, hodil do igelitky a šel spokojeně domů.

Máš zahradu jak píšeš a co psy? Mám na zahradě dvě Německý Dogy, tak se moc nebojím, otrávit/ zastřelit dva psy už není jen tak, jeden vždy spustí. Když jsem měl před Expertem Octavii, tak jsem ji nechával dokonce s klíčema v zapalování, to si u tohohle nedovolím a dokonce i zamykám, ale nevěřím že by si někdo troufl přes plot.

Jak tvrdě spíš? Docela pomáhá když nemáš psy, natáhnout v přístupu třeba silon s plechovkami, je to blbé když jdeš večer z hospody, ale zloděje to vyplaší a mizí přes ploty... Čím kreativnější a nečekanější překážku uděláš (je jedno jestli v autě nebo venku) tím účinější bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aj to je riešenie, vymontovať nejaké veci z auta aby bolo nepojazdné. Zdá sa mi to trochu blbé hlavne ak parkuje vo dvore viac aut a to napríklad, povedzme že mamka chce odísť autom a ti nebudeš doma aby jej ho niekto spojazdnil a ona sa do toho nerozumie.

Píšeš že zamykáš spiatočku a pri tej stačí stlačiť spojkový pedál a auto sa dá odtlačiť kam len potrebuješ a potichu (ani si to nevšimneš ak pozeráš napr. televízor).

Nie preto že ja mám toto http://zederlock.sk/ , ale ak uzamkneš volant prevdepodobne sa autom ani nepohneš alebo nabúraš. Teraz príde že sú aj odťahovky, no nie každý má odťahovku a keď aj má tak to auto musí stáť zato (drahé luxusné limuzíny).

Je to môj postreh, no v každom prípade hocijaké zabezpečenie predlžuje čas odcudzenia a tak odrádza zlodeja.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pata : jeste jednou opakuji neptam se jen kvuli me 306 ;) Ale i kdyby ano, ver, ze je mi cennejsi, nez cokoliv jineho a prijit o ni nevim nevim ..

O kreativnim zabezpeceni budu intenzivne premyslet. Psisko mame ... Tak snad se strachuju zbytecne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Panove jsem asi fakt vyplasenej .. Volal jsem si na fizlarnu prepojili me na nas okrsek tak sem se poptal zda a jak casto nam sem zajizdi hlidka MP .. Tak prej jezdi no.. A kdybysme videli tipare mame hned volat ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Judes: ked mas ten zeder, netrci ti velmi? ja ked som ho chcel davat tak mi ukazali kolko bude trcat tak som to radsej nedal. asi by som si urval kolena. na 407dme je to mozno inak riesene.

Pozri v mojom popise fotoalbumy tam to nájdeš (koľko to trčí).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...