Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

ventilátor topeni - nefunkční

Recommended Posts

Odesláno

mám dejem ze to tu uz nekde bylo ale nemuzu to najit. Dneska se me dvakrat po startu vubec nepustil vetrak i kdyz jsem dal rychlost naplno, az kdyz jsem prastil na motor vetraku. Cim by to mohlo byt uhliky? jak se da vytahnout motor?

Odesláno

ja som mal problem s kontaktom na moduli ovladanie ventilatora topenia...najdes ho ak pojdem po hrubom cervenom kabli od motora ventilatora...ten je po kastlikom spolujazdca uvidis ho ak das dole tapacir spod kastlika

Odesláno

no tak motor jsem uspesne kdyz jsem mu pomohl rukou tak se rozjel rozebral jsem to vycistil otocil uhliky a zatim jede ale potreboval bych nove. Kde je mam koupit ale nevim asi zkusim mototechnu ale nevim teda

Odesláno

Uhlíky snadno upravíš na potřebný rozměr, stačí rovná podložka a smirkové plátno. Poloměr v místě dosednutí na komutátor pak upravíš do tvaru smirkem na vhodném válečku ( třeba oříšek z goly ). Nepodceňuj to - pokud neleží dostatečnou plochou zbytečně jiskří a může s eot vyhřát. Jinak podobné uhlíky určitě seženeš :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...