Vítek1 Odesláno 14. červenec 2011 Odesláno 14. červenec 2011 mám dejem ze to tu uz nekde bylo ale nemuzu to najit. Dneska se me dvakrat po startu vubec nepustil vetrak i kdyz jsem dal rychlost naplno, az kdyz jsem prastil na motor vetraku. Cim by to mohlo byt uhliky? jak se da vytahnout motor? Citovat
stanlyman Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 ja som mal problem s kontaktom na moduli ovladanie ventilatora topenia...najdes ho ak pojdem po hrubom cervenom kabli od motora ventilatora...ten je po kastlikom spolujazdca uvidis ho ak das dole tapacir spod kastlika Citovat
Vítek1 Odesláno 16. červenec 2011 Autor Odesláno 16. červenec 2011 no tak motor jsem uspesne kdyz jsem mu pomohl rukou tak se rozjel rozebral jsem to vycistil otocil uhliky a zatim jede ale potreboval bych nove. Kde je mam koupit ale nevim asi zkusim mototechnu ale nevim teda Citovat
straki007 Odesláno 16. červenec 2011 Odesláno 16. červenec 2011 Ja kupoval uhliky v servisu na vysavace:D:D Zkus se nekde optat. Citovat
Vítek1 Odesláno 16. červenec 2011 Autor Odesláno 16. červenec 2011 dobrej napad! zeptam se nekde ve vrtackych prackach vysavacich! na skole a v prvni praci jsem jich vsude mel! Citovat
koblih69 Odesláno 16. červenec 2011 Odesláno 16. červenec 2011 Uhlíky snadno upravíš na potřebný rozměr, stačí rovná podložka a smirkové plátno. Poloměr v místě dosednutí na komutátor pak upravíš do tvaru smirkem na vhodném válečku ( třeba oříšek z goly ). Nepodceňuj to - pokud neleží dostatečnou plochou zbytečně jiskří a může s eot vyhřát. Jinak podobné uhlíky určitě seženeš Citovat
Vítek1 Odesláno 17. červenec 2011 Autor Odesláno 17. červenec 2011 jo tak ze jdou upravit a ze by meli byt dokulata vim mam na to skolu ale to je tak vsechno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.