Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Čím opravit naf. gumotextilný lehátko

Recommended Posts

Odesláno
tak to já bych si za 180 očí koupil nové plast. nafuk. lehátko a to staré vyhodil :aut

psal že je vojenské....toho bych se nikdy nezbavil....mám třeba vojenskej spacák s nafukovačkou ;)...ale nikam ho moc nevozím,jenom na chlastačku... hold doba pokročila a raději si vemu luxus(moderní spacák a karimatku)

Odesláno

Kdo byl na vojně, tak si jistě pamatuje zelené nafukovací lehátka. Jsou sice vetší než klasická, ale zase si myslím, že nejsou tak náchylná (textil s gumou) na poškození jako normálný nafukovací lehátko. Tak jsem zvědav, jak mu bude svědčit slaná voda:) . Jsou tam ještě znatelné vojenské křížené měče a číslemem útvaru:D. Jinak už jsem poškození opravil. Ještě musím koupit pumpičku na nafukování, protože ústy to je na delší dobu. Doma to foukám kompresorem a je to za 5 sekund:super !!

Odesláno
Tak to máš pravdu !! Co je staré, není na vyhození!! To budou všichni koukat, až to vytáhnu.:D:D:D:D

OKčko to se dá vyložit různě, mám tu třeba príma baloňák ten by byl na vytahování ( třeba v parku ) jak dělaný :D

Odesláno
Tak jsem zvědav, jak mu bude svědčit slaná voda:) .

tak to bych ho tam nedával....raději za těch 180 gumové zakoupit a máš vystaráno...do moře je ho škoda

[upravil dne 16.7.2011 20:23 John_Ice]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...