Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

pcr a rozsvicene blinkry


VincentCZE

Recommended Posts

Tak tak, tváří se škodolibě, když platíš (já ne :aut ), ale je to opravdu zakázáno. Denní svícení musíš mít s vyraženými písmeny \"RL\", jinak je to nehomologovaná přestavba a hrozí ti postih i na STK. Takže na nějaký rejpání do origo světel a upravování radši zapomeň, pokud to chceš mít plně podle předpisů a nechceš platit pokuty. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

u nas s tim par lidi jezdi, ale maj to na hondach, neorigo ale dodelany a cajti jim zerou ze je to \"americka verze ze to tak ma byt\" ... :)

Presne takhle bych to delal ja, ale mel bych to pustene spise jen na parkovistich apod. proste dojezdova svetla, neco na zpusob denniho sviceni. - popr. zakomponovat denni sviceni do svetlometu, popr. blinkru, (aby to vypadalo jako original, zadyn tuzing) - da se? Popr. udelat blinkry aby svitily bile(pokud se nezapne blikac-leva/prava).?Bylo by mozne aby to tolerovaly ?popr. stale - co mi za to hrozi ?Sebrat TP mi prijde \"blbost\"?(v cr je mozne vse).

- co je pravdy na tom ze pcr nemuze dat pokudu pokud se zavada odstrani na miste ?

[upravil dne 12/7/11 17:23 VincentCZE]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Každý toleruje, co sám chce...což znamená, že jeden příslušník ti to třeba pochválí, že to máš pěkně upravený a nechá tě žít a druhej ti za to samé dá pokutu...Já to dělám tak, že když je závada odstraněna na místě, tak pokutu neuděluju, ale není to povinnost...tím, že odstraníš závadu, pouze zamezíš \"protiprávnímu stavu\", který trvá, ale to neznamená, že se přestupek nestal...to je to samé, jako kdybys něco ukradl a pak to došel třeba druhý den vrátit...je prostě nepřípustné se vyvinit z protiprávního jednání jen tím, že nahradíš škodu a myslíš, že to tím skončí...takže hrozí postih i za přestupek, např. prasklou žárovku v potkávacím světle, i poté, co ji na místě vyměníš za novou.

Já jsem např. zrovna vůči tomuhle tolerantní a jsem rád, když řidič odstraní závadu na místě, pak už mu pokutu nedám, protože příště by mohl říct - \"dejte mi rovnou tu pokutu, nebudu tady šaškovat u auta, když mi jí nakonec stejně dáte\" a navíc pro mě je důležitější, že došlo k nápravě, než samotné bezhlavé trestání každého chudáka, co mu náhodou praskne žárovka za jízdy...něco jiného je, když vidim to stejné auto jezdit s prasklou žárovkou týden v kuse, tak pak už přitvrdím, protože řidič měl dost času opravit závadu a jeho lhostejnost mi pak bude bránit řešit věc domluvou...pak jsou nejlepší ti, co mi do očí tvrdí, že se jim to muselo stát před chvilkou během jízdy, že to předtim určitě svítilo, to se pak vduchu jen směju, jak si ti lidi myslí, že mě obalamutí povídačkou, když je vidim jezdit denně s prasklou žárovkou... :D víc se tady už radši rozepisovat nebudu, protože bych určitě narazil na velkou vlnu odpůrců mého jednání a policie jako organizace vůbec...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud nejsou vysloveně modré nebo nějak výrazně barevné, neřešil bych to. Stejně si nemyslím, že bych chtěl policajt vidět žárovku ... a i kdyby, musel by počkat, má homologaci.

Nejsou to all season, nebo něco takového? Ty prý hrají barvami ...

PS: moje odpověď je :xvul, ptal jsi se na názor pčr ...

[upravil dne 12/7/11 19:57 MilanF1]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...