Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Doporuceny Servis na Slovensku?


Doq

Recommended Posts

  • O 5 měsíců později...

Dobrý deň, nejdem zakladať novu tému. Som čerstvým \"pežoťákom\", a potreboval by som doporučiť dobrý značkový (auto je v záruke) servis v blízkosti Lipt. Mikuláša. Moja prvá voľba padla na PP. No bohu žiaľ prvý kontakt dopadol zle. Cez @ som ich oslovil, že by som chcel pozrieť na auto vrámci záruky, lebo sa mi zdá, že mi presakuje olej okolo olejovej vani. Na moje počudovanie, napriek tomu, že bola nedeľa @ prišiel obratom, aby som zaslal WIN kôly záruke. Neváhal som, posla som. odpoveď ma doslova šokovala, pre istotu ju z kopírujem: \"Dobry den, v tomto pripade Vam odporucam obratit sa na servis, ktory Vam vozidlo predal. S pozdravom\" .... takže fakticky mi zostáva Žilina, alebo Banská Bystrica, poradte, kde su lepší?.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

romik1, áno PP znamená Poprad, a som rád, že si potvrdil môj dojem. Pred kúpou mojej 207-čky som bol aj v PP, už vtedy som stade odišiel so zmiešanými pocitmi. Zajtra idem skúsiť do ZA, kde ma milo prekvapili ochotou (po tlf.) a hlavne chcem si kúpiť oceľove disky , kde mi dali cenu za nový pod 30€/kus. Známi v PP ma tiež zlé skúsenosti, kúpil staršieho Partnera, kde mu predávajúci tvrdil, že sú nové rozvody.... niečo mu hučalo, tak zašiel do servisu v PP, kde mu chceli meniť hneď rozvody, že ho predávajúci oklamal ......Na to išiel do ZA , kde mu potvrdili, že sú tam nové rozvody, akurát mu to trocha nastavili a fachčí ďalej. Potom napíšem svoje dojmi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja som bol na ceste do košíc a posral sa mi ventilator. vonku 100 stupňov a auto nechladilo. volal som kamaratovi z popradu , lebo som bol tesne pred popradom, aby ma navigoval do peugeotu. hned ma odhovaral, že mi vybavi radsej niekde inde. ked som prisiel do peugeotu, tak chlapec za pultom dal ledva nohy dolu zo stola a bol som vybaveny za 30 sekund. vraj niesom objednany tak mi auto nemozu pozriet.

tak som siel dalej do kosic a v presove som zastavil v peugeote len tak ze skusim(bolo to pri ceste) a tam som nechapal. vraj ci mi nebude vadit ze budem musiet chvilu pockat.

do pol hodky som bol vybaveny s diagnozou vadny regler ci co. uz si to presne nepamatam, akurat viem že to bolo drahe:D

to bol pristup.

a v ZA je ten isty koncesionar co u nas v PD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes som bol v servise v ZA. Napriek tomu, že dnes mali otvorené len do 12-tej, na čo ma upozornili v @. Kúpil som 3 disky, ktoré som mal už pripravené. predĺžil si záruku, Profi prístup. Na moju požiadavku, že sa mi zdá, že okolo olejovej vane mi presakuje olej, aj napriek tomu, že som nebol prihlásený do servisu a bolo 1/2 12-tej, nemali problém mi dať auto na zdvihák. Technik to pozrel, s tým, že treba vymeniť gufero na olejovom čerpadle. Dohodli sme sa, že pri najbližšej prehliadke, pri výmene oleja mi to spravia. Takže som odchádzal s prianim všetkého najlepšieho v novom roku max. spokojný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...