Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

co za telefon?


uni-hoxis

Recommended Posts

Zdravim, co jsem prodal svůj iphone 3G, rozhodl jsem se, že půjdu do telefonu, s kterým se dá i volat :D

Prostě hledám telefon s kterým půjde rychle zavolat (žádný čekání 20 sekund, než se odemkne, pak do seznamu, nahledat člověka, než se pustí volání, ... bla bla) a bude mít wifinu, takže nějakej normální prohlížeč. Nemusí to bejt dotykáč a cenu tak do 5 tisíc, jestli něco podobnýho vlastníte, uvítám vaše zkušenosti. Jo ještě kdyby to mělo světýlko, bylo by to + :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no u me tak nejak taky ale bojim se tech widlí jeste mam jednu perličku http://www.mobil-eu.cz/product.php?id_product=1199 jsou levne kvuli tem WP 7 jinak jako stroj je to super a ted ma vyjit mango ktere odstrani hodne potizi se softem ale porad me nikdo nerek jak mobil vypada a v brne ani jeden nikde nemaji na osahani

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zalezi co ocekavas.... LG neberu jako zajimaveho vyrobce telefonu a to tak i s podporou ROM nebo dilenske zpracovani ergonomii a odolnost plastu. klasicka volba 1g snapdragonu je snad uz dnes nutnost. Kamera docela pozustava a ja beru i jako minus wp7. Zalezi co po telefonu chces... pokud opravdu jenom volani a wifinu tak idelani kombinace nokia 3310 a ntb :D

Me ten telefon nicim nezaujal... jen lehce ale opravdu lehce cennou. Ale kdyz vezmu v potaz ze jsem Galaxy S poridil za 6k5 tak ten rozdil je uz nepatrny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já jestli půjdu do nového telefonu tak s wp7... Zálusk mám na samsung ebony black. doma máme HTC HD7 (myslim že to je ono :)) a považuju jej za super telefon i za super OS. rozhodně bych se toho nebála. Takže já bych doporučila to :) HTC Mozart je celkem levnej (tedy na poměry alzy). Na druhou stranu, founy s 6.5tkama tu ještě nějakou dobu určitě budou... Ale já osobně :) bych doporučila něco s wp7 :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vitek1: Nechces snad srovnavat Samsung Hummingbird a Snapdragon od Qualcommu ze ne? TO by bylo velice vtipne, srovnavat radovy obicejny procesor na 1GHz a konstrukcne lepe sestaven vykonove v jinych visinach a jeste k tomu s grafickym jadrem... to nebude asi prave orechove.

Je to jako nebe a dudy.

Takteze pokud se rozhoduje mezi Android a Windows Mobile [jedo jaka verze]... Andoid je Open Source a Windows jsou Sakramensky licencovany a uzavreny soft mimo ofic. aktualizace kterych se moc nedockate. Pokud si chce nekdo z telefonu udelat komunikator na jeho miru vysity zvoli Android, jelikoz tam si muze modifikovat prakticky od pismenka A po alt+64. A na WP? Tam akorat je dobre si nahodit SPB a tim to konci, jedine plus co u mne tenhle system ma je, ze je na nej preportovany Age Of Empires..... ale tim to zacalo a skoncilo. Kdo neni liny a nezkusil si rootnout mda s androidem a hrat si s tim den dva a udelat si z toho to svoje tak nevi, ale ukazal sem vsem vyjmecnosti tohoto systemu a zatim mi to nikdo o hlavu nebyl. Nebudu presvedcovat co je lepsi, jde o to co ten clovek z toho telefonu chce vytahnout a co ne.... Nekomu staci uzavreny system s tezkym omezenim vseho, a nekdo ma rad modifikaci i velikosti hodin na sporici. Kazdy ma rad jinou polevku, ja tu vice free. Nech je libo. ;)

PS: a opravdu, ale opravdu me nikdo nepresvedci ze muze byti WP mene narocny na HW nez Android, o tom velice pochybuji, preci jenom Windows XP jsou dve stejne verze a Kubuntu, ubuntu, a nakonec do tema hozene xubuntu teze. Jinak receno Andoid se da modifikovat na temer nenarocnou aplikaci kterou by zvladl bez problemu i 7let stary mda/pda....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele trochu si pletes pojmy Windows mobile uz neni je to jenom Windows Phone a je to postavene uplne od zakladu, dva uplne jine sistemy. A srovnavat to s počitačem taky nema cenu. Co se jedna o starejch WM tak to je vec ktera uz nikdy nebude brutalni uzivatelska zakladna provazanost jen si vem kde vsude WM popripade CE bylo a je. Android je sice open ale ja neumim programovat a kdo me zaruci ze se nebude sekat? za to WP je presne jak microsoft sliboval uplne novy odlisny sistem nikoho a nic nekopiruje ma dane min parametry pro železo,nesaka se. Ja pouzivám WM od verze 2002 do ted a momentalne se rozhoduji mezi android a WP ale plnohodnotna nahrada nebude ani jedno. Zkus me vysvetlit v cem bude prinos lepsiho procesoru? pojede me lepe navigace? vydrzi dele baterka? budou se me rychleji psat cisla v excelu? z meho pohledu je dulezitejsi prisvetlovaci dioda :D samozrejme pokud je procesor pouzitelnej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,přihodím dotaz jestli můžu,Co byste si vybrali radši? HTC Wildfire (65tis.barev,320x240 3,2\",froyo 2.2) nebo Samsung wave 723 (232tis.barev,240x400 3,2\",os BADA) ?? Ostatní funkce jsou obdobné,takže váhám,htc wildfire doma teď mám,ale budu ho vracet,protože paní ho jaksi nemůže prodat-to nebudu komentovat... no a samsung wave 723 jsem v ruce nikdy neměl...na první pohled se zdá ale lepší,akorát se bojím Bady.. Chci jen pár šikovných aplikací,nahrát sygic a mít dokonalou synchronizaci se svými účty na fb,mail atp.,přesně jako to má právě wildfire,takže co doporučíte?? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...