Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

centrál od Peugeot funguje jen když se mu chce a tak jsem se rozhodl, že si koupim nějakej jinej. No a když už budu mít \"klíč\" navíc, tak ať to umí i hlídat. Našel jsem CA-320 od jablotronu ale nevim, jestli bych byl schopnej to tam namontovat :) Co máte v autě vy?

Odesláno

ten jablotron urcite neni spatnej, s nim chybu neudelas. Hlavne nekupovat levne ciny to spis nez chrani auto tak vyzývá k ukradnuti. Hlavne otresak bud hodne stahnout nebo vubec nedavat. Treba autoalarmy Gemini vubec nepouzivaji otresak a jsou velice kvalitni

Odesláno

Dřív jsem si vždycky do auta rovnou namontoval alarm vyzkoušel jsem Quark, CrimmeStopper, Jablotron 3x ... a nějaký 2 co si nepamatuju... Dnesky už to nepovažuju za smysluplné. Doporučím asi ten Jablotron, ale myslím, že je to +- jedno. Dneska když ti bude auto pískat tak ti max. nněkdo naštvaně hodí cihlu na sklo než aby koukal jeslti někco něco nekrade. Mám Defend + skrytý vypínač. Jinak zapojit to není problém, jen je potřeba rozmyslet napojení na stávající centrál, ostatní je na 1/2 dne.

Odesláno

tal ten magicar nebo podobne bud lidi chvali nebo dost nadavaji. Ja osobne bych ho nechtel uz jenom proto ze nosit takovou kravu na klicich co ma jeste navic displej kterej se docela dobre rozbije a ovladac pak stoji 2000kč fakt nebudu. Kdyz uz tak kvalitni GSM/GPS ale to uz je tak 12000 kč

Odesláno

Montoval jsem alarmy do aut a osvědčil se mi Jablotron otřes + ultrazvuk a propojit to od sirény přez relé a diodu na fanfáry.Auto uslyšíš,že ti houká i v druhé ulici za rohem a navíc si ho poznáš po hlase...V hlídání GSM nic nevidím,akorát se za to platí a když ti ho budou chtít ukrást,strčí rušičku do zapalovače a odjedou.Asi nejlepší pro tvůj spánek je medvěd-block a starý dobrý \"tajný vypínač\" ať už třeba na čerpadlo nebo zapalování.:myslim

Odesláno

taky zrovna premyslim o alarmu a libi se mi Keetec TS50....

ty srandy s pagerem se mi taky teda moc nelibi... dalkovy start zasadne nechci a aby mi to ukazovalo, jestli to zaclo piskat, kdyz nekdo vlezl do kufru, nebo do motoru je mi asi celkem jedno...

Odesláno
Montoval jsem alarmy do aut a osvědčil se mi Jablotron otřes + ultrazvuk a propojit to od sirény přez relé a diodu na fanfáry.Auto uslyšíš,že ti houká i v druhé ulici za rohem a navíc si ho poznáš po hlase...V hlídání GSM nic nevidím,akorát se za to platí a když ti ho budou chtít ukrást,strčí rušičku do zapalovače a odjedou.Asi nejlepší pro tvůj spánek je medvěd-block a starý dobrý \"tajný vypínač\" ať už třeba na čerpadlo nebo zapalování.:myslim

neplatis nic jen odeslanou sms pri naruseni vozidla kdyz zacne houkat. ne vsichni maji okno do ulice a ne vzdy jsou na doslech a dneska uz ty jablotrony taky nedavaji tak extra hlasite sireny kvuli hygieně.

ten Keetec je taky pouzitelnej z tech levnejsich

[upravil dne 29/6/11 09:28 Vítek1]

Odesláno

Osobně mám Magica a max. spokojenost. Jsem bastlíř a tak bych dnes šel do upraveného GSM alarmu z domácích alarmů :-) Třeba zde: http://aukro.cz/gsm-alarm-sada-bezpecnostni-system-sklademcrzaruka-i1677204331.html

Napájení to má 12V, má to v sobě záložní baterku. Má to i možnost využití standardních spínačů a tím pádem i použití na běžné kontakty dveří a tak (vynechání těch blbejch bezdrátů). Při napadení pošle sms nebo zavolá. Dá se ovládat i přes telefon (zapnuto/vypnuto/odposlech vnitřku auta - mikrofon/ 1 vstup ovládání na dálku navíc). Určitě by to šlo použít a rozhodně nestojí 6000,- ;)

Pager s dvoucestným ovladačem není špatný. Onehdá mi v Praze na Čerňáku obcházeli auto nějací typani. Tenkrát jsem tu někde o tom psal. Sirény si opravdu dnes už nikdo nevšimne. Ale když ti zavrní klíčenka, tak si zavoláš na místo kam parkuješ a zajistíš si auto na dálku. Ostraha Ikeii zafungovala skvěle (po asi 5 letech ještě jednou dík). Poškrábali mi akorát lak kolem zámků - nechť jim ruce upadnou, pokud se tak již nestalo.

Rozhodně bych doporučil skrytý spínač (jeden známý na nespecifikovaném autě má spínač jednou stiskni zapnuto/ jednou stiskni vypnuto skrytý pod opěrkou nohy vlevo u řidiče a celé to má překryté nerez plechem - vypadá to pěkně, ale když jsem měl půjčené auto, tak jsem během jízdy dal nohu na opěrku a auto chcíplo) :-)

Pes není špatněj, ale pozor na horko a taky co sežere :-)

[upravil dne 29.6.2011 13:31 Georginho_cz406]

Odesláno

co je nepochopitelny na skrytym spinaci?

proste imobilizer na cudlik...

prerusis treba napajeni podavaciho cerpadla pres vypinac a ten nekde v interieru schovas...

Kdyz odejdes z auta, tak jej vypnes..

kdyz prijdes - zapnes, nastartujes...

kdyz prijde nekdo cizi, nezapne, nenastartuje...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...