oni Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 uz dnes po druhy kamosovi vykradli naftu, to uz kozla strka k baraku a stejne nic. jaky mate na to reseni vy? je tu dost kamionaku. existuje nejaky alarm na vicko nebo nejak jak se proti tomu vyvarovat? Citovat
straki007 Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Jojo. Existuje takova lepsi metoda. Nekolik fraktur rukou. Normalne bych nespal a kamion si hlidal.Pak by se videlo.... Citovat
marko306 Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 u kamiónov je to ťažko. Ak aj zabezpečíš viečko je tam ešte vypúšťací šrób, sacie a prepadové hadice (trubky). Citovat
oni Odesláno 26. červen 2011 Autor Odesláno 26. červen 2011 prave ze mechanicke zabespeceni mi prijde k nicemu, pac pokud prijde pro naftu,tak si veme a radsi at si veme jen naftu nez pak menit nekde privodovy hadice nebo celou provrtanou nadrz. spis nejak signalizace nebo alarm. vim ze neco existuje,ale nikde se o tom moc nepise. jinak ono se to rekne, clovek prijede po 5 dnes a chce se vypsat. jsem rikal,kdyby slo na to vicko nejak privezt vysokyn napeti, jen by si nekdo sahnula dostal by prdnu. Citovat
oddie Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 ...Normalne bych nespal a kamion si hlidal.Pak by se videlo.... Ano, pamatuju případ kamioňáka, co si takhle kamion hlídal a stálo ho to život... Citovat
Benžík Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Nevim jak snadno se zapálí nafta, ale s vysokym napětim u nádrže bych to nezkoušel. Spíš alarm, který bude reagovat na změnu polohy plováku. Nejlíp gsm alarm, aby se nespustil alarm v autě, ale bys tam přiběhl ty (nebo kámoš) s něčim vhodnym v ruce. Citovat
oni Odesláno 26. červen 2011 Autor Odesláno 26. červen 2011 no to jsme cetl,tyhle gps na plovak. ale ze bych nasel firmu co to provadi? Citovat
309GT Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Já měl v nádržích tohle,pak tram nedostane hadici.... http://www.tecnoblock.cz/index.php?q=/produkty/zabezpeceni/zabezpeceni_proti_odcizeni_nafty.html Citovat
oni Odesláno 26. červen 2011 Autor Odesláno 26. červen 2011 jj na to jsem koukal. jak jsem psal vyse,pak je strach,ze znici celou nadrz nebo nekde hadice.. Citovat
309GT Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Jestli to má u baráku tak myslim že tohle pomůže,většinou to je nějakej kamarád soused a nebude chtít udělat rachot.... Citovat
Medvěd Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Pokud bude čorkař chtít, tak si naftu vezme - ubránit to lze snad jedině vlčákem přivázaným u nádrže (ale i ten jde otrávit nebo zastřelit). Často tu na foru čtu jak ten nebo ten má naftu od kámoše, páč ten jezdí s kamionem - je to něco jiného??? Případ zmiňovaný Oddiem si vybavuju taky - není to víc než pár roků. [upravil dne 26/6/2011 19:25 Medvěd] Citovat
jofo Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Jeden napad by som mal, ale ci je to riesitelne teda neviem. Mat dve nadrze. Jednu v ktorej bude nafta pre kamion, ale ta by musela byt schovana a to neviem ci by slo. A druhu nechat na povodnom mieste, len namiesat nejake debuse-trochu nafty nech to tak smrdi, zo 10 kilo cukru a nejaky prepaleny olej z mackdonalda. Myslim ze po natankovani tohoto by bol zlodejicek prekvapeny. Alebo dvojitu nadrz kde v jednej by bola nafta a v druhej debuse. Samozrejme by musel byt otvor na naftu niekde zasity. Citovat
marko306 Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Myslím, že v Doprastave (ale nie som si na 100% istý či tam) majú v autách čidlá nejako prepojené s firmou, ktoré zaznamenávajú úbytok nafty v nádrži. Ak je ten úbytok nejak podozrivo rýchly, tak to idú skontrolovať. Ale toto je skôr ochrana proti šoférom. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 zkus světlo s pohybovým čidlem, jinak když bude chtít--ukrade... Citovat
h4wk3y Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 kde ze ten kamion stoji? ma tam jeste aspon 70 litru? Ale jak rikaji ostatni... bud pocihat, a nebo nechat byt.... protoze at tam das co chces, tak si najde cesticku, jak tu naftu ukrast... Citovat
h4wk3y Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 jestli mas, tak dej... hladovy voko mi sajnuje do ksichtu a penezenka prazdna ... Citovat
Neon Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 už jsem se lekl, že to má patřit do inzerce a dal jsi to jenom do špatný sekce ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.