Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

uz dnes po druhy kamosovi vykradli naftu, to uz kozla strka k baraku a stejne nic. jaky mate na to reseni vy? je tu dost kamionaku. existuje nejaky alarm na vicko nebo nejak jak se proti tomu vyvarovat?

Odesláno

prave ze mechanicke zabespeceni mi prijde k nicemu, pac pokud prijde pro naftu,tak si veme a radsi at si veme jen naftu nez pak menit nekde privodovy hadice nebo celou provrtanou nadrz. spis nejak signalizace nebo alarm. vim ze neco existuje,ale nikde se o tom moc nepise.

jinak ono se to rekne, clovek prijede po 5 dnes a chce se vypsat.

jsem rikal,kdyby slo na to vicko nejak privezt vysokyn napeti, jen by si nekdo sahnula dostal by prdnu.

Odesláno

Nevim jak snadno se zapálí nafta, ale s vysokym napětim u nádrže bych to nezkoušel. Spíš alarm, který bude reagovat na změnu polohy plováku. Nejlíp gsm alarm, aby se nespustil alarm v autě, ale bys tam přiběhl ty (nebo kámoš) s něčim vhodnym v ruce.

Odesláno

Pokud bude čorkař chtít, tak si naftu vezme - ubránit to lze snad jedině vlčákem přivázaným u nádrže (ale i ten jde otrávit nebo zastřelit).

Často tu na foru čtu jak ten nebo ten má naftu od kámoše, páč ten jezdí s kamionem - je to něco jiného???

Případ zmiňovaný Oddiem si vybavuju taky - není to víc než pár roků.

[upravil dne 26/6/2011 19:25 Medvěd]

Odesláno

Jeden napad by som mal, ale ci je to riesitelne teda neviem. Mat dve nadrze. Jednu v ktorej bude nafta pre kamion, ale ta by musela byt schovana a to neviem ci by slo. A druhu nechat na povodnom mieste, len namiesat nejake debuse-trochu nafty nech to tak smrdi, zo 10 kilo cukru a nejaky prepaleny olej z mackdonalda. Myslim ze po natankovani tohoto by bol zlodejicek prekvapeny.

Alebo dvojitu nadrz kde v jednej by bola nafta a v druhej debuse. Samozrejme by musel byt otvor na naftu niekde zasity.

Odesláno

Myslím, že v Doprastave (ale nie som si na 100% istý či tam) majú v autách čidlá nejako prepojené s firmou, ktoré zaznamenávajú úbytok nafty v nádrži. Ak je ten úbytok nejak podozrivo rýchly, tak to idú skontrolovať. Ale toto je skôr ochrana proti šoférom.

Odesláno

kde ze ten kamion stoji? ma tam jeste aspon 70 litru? :D

Ale jak rikaji ostatni... bud pocihat, a nebo nechat byt.... protoze at tam das co chces, tak si najde cesticku, jak tu naftu ukrast...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...