Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vzdělanost lidí na foru aneb jaký máte titul?

Vzdělanost fora  

1. 1. Vzdělanost fora

• Mgr., Ing.
      32
    • Ph.D., CSc.
      1
    • prof., doc.
      0
    • JUDr., MUDr., ...
      1
    • Bc.
      16
    • Dis.
      2
    • Pracuje se na tom ;)
      26
    • Bez titulu a vůbec mi to nevadí :)
      128

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Jinak kokot na n-tou a za tím si stojím.Když jsem podal výpověď , tak mi řekl,, inženýrskej, vy jste zralej na pistoli,,.Na to jsem mu odpověděl , že si jeho řeč kompletně nahrávám a v zápětí ho odvezli.

Odesláno

V mládí jsem měl k titulu z VŠ úctu, nějak ti lidé po výšce tehdá něco věděli, myslím i všeobecně...,navíc se mi s odstupem let zdá,že se ani nedívali na dělníka automaticky jako na debila, dnes jsem na člověka s titulem spíše alergický--většinou je to tupé namyšlené hovado,co nejen že nerozumí své profesi, ale taky nemá vůbec smysl spolupracovat v kolektivu, prosazuje svoje názory jen z titulu své funkce, o tom, že není schopen napsat jedinou větu ve svém rodném jazyce bez gramatických chyb ani nemluvě. Prostě mám takovou zkušenost. :roker

[upravil dne 28/8/12 16:11 od ozzy56]

Odesláno

Jj člověk aby zaplakal nad naším školstvím .... Neříkám,že gympl,kam jsem chodil (a byla to ta poslední věc,co jsem dochodil) byl bůhvíjak prestižní, ale snad mi to aspoň dalo, co mělo - tj. jakýstakýs všeobecný přehled a schopnost se prostě zorientovat a poprat se s tím,co může přijít. Dnes se říká,že před pár lety byla maturita \"něco\",dnes už je to \"základ\" a za pár let bude VŠ \"základ\" .... NO - nevím tedy .. :myslim

Odesláno

Marcel00 = keďže je to firma, v ktorej som nikdy nepracoval, a neišiel som tam cez znamosť, a vo finále je veľká, tak verím, že s maturitou by som sa na \"pohovor\" nedostal :)

Nehovorím, že keby som bol už na pohovore, tak by som neuspel. Hovorím o tom, že by som pravdepodobne nedostal šancu ...

Inak s poslednych 2 stranok čítam, že VŠ vzdelaní, sú vlastne \"imbecily\" a zaostalý ludia ... :D :D

Odesláno

Lubk0- všichni imbecilové nejsou, já se mezi ně nepočítám:D:D:D. Ale vážně, je to hodně o tom školství a o osobním přístupu.

Odesláno
Marcel00 = keďže je to firma, v ktorej som nikdy nepracoval, a neišiel som tam cez znamosť, a vo finále je veľká, tak verím, že s maturitou by som sa na \"pohovor\" nedostal :)

Nehovorím, že keby som bol už na pohovore, tak by som neuspel. Hovorím o tom, že by som pravdepodobne nedostal šancu ...

Inak s poslednych 2 stranok čítam, že VŠ vzdelaní, sú vlastne \"imbecily\" a zaostalý ludia ... :D :D

Ted si mozna nevidim do huby kdyz tohle pisu ale .... Nekdy nerad zobecnuju ... Urcite bych nerekl,ze kazdy,kdo vyleze z VS je k*k*t .. Mozna je to jen z nekterych VS a nekteri lide ... Ale bohuzel mam podobnou zkusenost. Vim prd ale mam na to papir ... Tak se posadte na zadek vsichni .. Spis jde o to ze celkove lidi ztratili uctu a pokoru. Ale kdo jsi bez viny - hod kamenem .. :bacha

Odesláno

Je to vše jen o lidech...a ten titul to možná jen dokreslí, ale jsou bez titulů neskutečně chytří lidé a zase opačně, ale taky bez titulu úplný deb.lové a zase s titulem fakt machři...čili si myslím, že je to opravdu jen o konkrétním člověku a taky o zkušenostech. Titulem si stejně skoro nikdo nějakou autoritu, či obdiv nezíská...

Odesláno

Školství žádná sláva není, ale na druhou stranu, kdo má sám od sebe snahu tak mu VŠ může umožnit věci, které jsou jinak těžko možné.

P.S. já na VŠ byl 2 roky nic jsem nedodělal a jestli dodělám tak dálkově.

Odesláno

Jako dělňas s inženýrama u nás dost spolupracuju. Nikdo si na to nepotrpí, ba spíše naopak. Dokonce tam máme dva doktory a kdyby jste je viděli... Supr kluci to jsou. Holt některým to otevírá obzory a uměj s tím, co naštudovali pracovat a podělit se s ostatními. S těmi není problém zajít na pivko, pracovat na dobré úrovni, sdělovat si navzájem i kritiku a umět ji i přijímat a pak s tím konstruktivně pracovat... Vždy si z toho všici něco odnesou. U těhle lidí to člověk v podstatě ani nepozná, jen si říká, že ten člověk asi ví, co říká a dokonce i proč. :-D Třeba jednomu z těch doktorů - programátorů, když mi něco vysvětluje (a fakt se snaží) pak říkám: \"My mu nerozumíme, ale my mu věříme...\" Když mu padla brada, po nasazení se rozchechtal... Tak jsem to zase vysvětlil já jemu: \"Hele, přihoď lopatku nul a jedniček, protřepat, nemíchat...\" :-D A jak se sejdem na projektu třeba v Ostravě s tamníma klukama... to je teprv nářez... :-D

Pro jiné je to zase diagnóza. A to je asi to nejorší, co člověka může potkat...

Odesláno
boze kto ozivil toto vlakno... furt je hore medzi najnovsimi prispevkami za 24h...

sa to citat neda :D:D:D

dokola sa tu omiela to iste :aut

To jsem byl já :mad:, ale plně s tebou souhlasim.

Chtěl jsem jenom porovnat údaje z fora s celorepublikovými daty.

Odesláno
boze kto ozivil toto vlakno... furt je hore medzi najnovsimi prispevkami za 24h...

sa to citat neda :D:D:D

dokola sa tu omiela to iste :aut

Ano máš pravdu, asi jako ve vlákně o pavoukovi...

:D:D:D:D:D

Odesláno
Školství žádná sláva není, ale na druhou stranu, kdo má sám od sebe snahu tak mu VŠ může umožnit věci, které jsou jinak těžko možné.

P.S. já na VŠ byl 2 roky nic jsem nedodělal a jestli dodělám tak dálkově.

Jo dálkově...ono se to řekne...

Nastupovalo nás na FEL v Plzni 80, v červnu nás po 5letech promovalo 8. Aniž bych někoho podceňoval, každej kdo chce studovat dálkově, musí si v hlavě srovnat priority, jinak to nedodělá a ztrácí čas. Spoustu věcí musí oželet.

Mám dálkové studium za sebou...a při práci a dvou dětech je to pěknej záhul...

Pokud mohu radit, pokud studovat dálkově, tak čím dřív, tím líp, dokud nebude rodina. Můj názor na VŠ je ale ten, že v dnešní době nutná není. Když je šikovnej zedník a pálí mu to, špatně se mít nebude.

VŠ mi momentálně pomohla k lepšímu místu...titul sice mám, ale stojím nohama pevně na zemi. On je totiž jinej inženýr, když si předtím čuchnul k manuální práci, než mladý střevo bez praxe s čerstvým diplomem v kapse...

[upravil dne 28/8/12 07:48 od milhaus]

Odesláno

Marcel00 : do Tveho vlakna o pavoukovi a jeho neuveritelnych dobrodruzstvich jsem zabrousil kdysi davno na zacatku,usoudil jsem,ze to bude vlakno o ho*ne a vickrat jsem tam nepachnul. Ze mi obcas vyskocilo/vyskoci nahore v Prispevky za poslednich 24h mi nevadi. Doporucuji aplikovat stejny pristup vuci tomuto vlaknu :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...