klinga.robo Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 menil som packy pri volante,lebo ako som to tu uz aj niekde pisal,presekol som nechtiac kable a tak,co idu z paciek do airbagu...no kupoval som packy z ruky,mam rok vyroby 2006,a packy som kupil 2008,vsetko mi ide ako ma,len musim ist este vypnut chybu aibagu,ze mi ho aktivuju a je to ok..lenze mi nejde dialkove ovladanie,nemozem klucom zamknut auto,ako je to mozne,da sa to nejak nastavit cez pc,mam k autu aj taky papierovy kluc,kde je napisany nejaky kod,mam ist s tym do servisu alebo packy vratit,neviem no...vdaka za rady.... Upraven nevhodny nazev [upravil dne 20/6/11 22:54 Ferry] Citovat
Milan134 Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 Idú ti aktivovat airbag?Nieje zapojený či ako?Ak je šetko ok kontrolka by mala zhasnút sama a neviem ale páčky majú niečo s ovládaním? Citovat
klinga.robo Odesláno 20. červen 2011 Autor Odesláno 20. červen 2011 ci mi aktivuje airbag este neviem,chystam sa do servisu,vypnut to... no treba to vypnut lebo ked som presekol kable v tych prvych packach tak mi povedal ze ked kupim nove,tak mi to treba len vynulovat,a tym padom sa aktivuje airbag.... a nemyslim zeby packy nieco mali z ovladanim kedze su nove,hmmm???? to som kupoval od kamarata v servise,len nestihli sme to zapojit tam a vyskusat,robil som to sam doma... neviem no co moze byt zlee...? Citovat
Ferry Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 jj packy maji u MUX verze co do cineni s DO centralu, nevim ale, zda pomuze jen nove sparovani klice nebo je treba nakonfigurovat pres diag, treba to bude nekdo tady na klubu vedet (mozna Straki nebo PP205) Citovat
klinga.robo Odesláno 20. červen 2011 Autor Odesláno 20. červen 2011 ok..dik...mozno este niekto napise ze ako mam postupovat..ale dakujem Citovat
Milan134 Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 takto,,,pri prerušení obvodu airbagu začne jednotka airbagu vykazovat chybu na tom mieste kde bola závada zistená čiže v tvojom prípade prerušený obvod airbagu vodiča,,,v prípade že sa obvod obnový a jednotka už nebude detekovat závadu by malo chybové hlásenie zmyznút,iné je to v prípade že by to bola závada vzniknutá pri havárii kedy sa do jednotky zapíšu dáta o nehode a týmto sa jednotka deaktivuje,to len ohladne toho zapínania a vypínania airbagu;) Citovat
klinga.robo Odesláno 20. červen 2011 Autor Odesláno 20. červen 2011 no tak neviem Milan134 co je zle kedze vsetko mam zapojene ok,aspon myslim..ved su tie konektory farebne,tak viem kde co mam dat....som z toho uz blbecc hehh....no stale mi kontrolka svieti,skusim este skontrolovat kable a neviem no Citovat
Milan134 Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 pozriet káble a zvyšok už jedine cez diagnostiku,možno práve aj to súvisí s tým dialkovým že ten modul páčiek nieje spárovaný tak ti to nechce spolupracovat ani s airbagom ani s tým dialkovým:roker [upravil dne 21/6/11 08:51 Milan134] Citovat
klinga.robo Odesláno 20. červen 2011 Autor Odesláno 20. červen 2011 no prave este tarz som bol pozriet na tie kable,len co su pod volantom,a su ok zalozene...pojdem ja len zajtra do servisu,uvidim co mi tam povedia...tak diky Milane Citovat
straki007 Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Ty mas urco dvou urovnovy airbag.Tzn dva konektory zeleny a modry. Kdyz jsi to zalozil a zapojil zpatky tak to musi samo zhasnout,o zadnou aktivaci nejde,vaky jsou aktivni.Jenom tam je porad nejaka chyba. COOM (packy) konfigurovat nejdou. Nedocetl jsem se ale presne ktere kabely jsi presekl a kde ??? Jinak to dalkove ovladani je zpusobene nejspis tim ze jsi dal packy jneho vyrobce tzn jna frekvence pro prijem signalu z klice. To existuje moznost ze kdyz bude mechanik zrucny a bude vedet kam se podivat tak v konfiguraci najde tip vysilace a zmeni to na spravnou hodnotu a mas to.Je jich tam vic tech moznosti tak musi se zkuset...... No kdyz nepomuze tak mas smolika a budes muset sehnat packy ktere tam maji byt. Citovat
Milan134 Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Kdyz jsi to zalozil a zapojil zpatky tak to musi samo zhasnout,o zadnou aktivaci nejde,vaky jsou aktivni.Jenom tam je porad nejaka chyba. Jj to som sa snažil vysvetlit pretože mi nešlo do hlavy jakú aktiváciu má na mysli,,,,a tie káble,mám pocit že prerušil práve tie čo vedú priamo k tým dvom úrovniam airbagu,ale to je dost tažko takto,tie nové bohvie či tiež nemajú ten kábel zalomený alebo kde je problém,asi len diag Citovat
klinga.robo Odesláno 21. červen 2011 Autor Odesláno 21. červen 2011 chlapi tie packy su z peugeotu praimo od nich,len su z roku 2008 a ja mam auto 2006...idem akurat do servisu,dam vediet ako som dopadol...mozno som len nejaky kabel prehodil,ktovie,uvidi sa...diky cauuu Citovat
klinga.robo Odesláno 21. červen 2011 Autor Odesláno 21. červen 2011 no prisiel som zo servisu a som sklamany...packy su ok,len ten airbag nie...v pc mu to pisalo ze je niekde skratovany obvod,nevedel sam ze co,mal vela prace tak pojdem inokedy...takze nechapem preco,kde je chyba,vsetko som zakladal tak jak predtym,aj spolu sme to kontrolovali...a o kluci-dialkovom ovladani mi nevedel povedat nic,lebo to je len chlapik co ma malu dielnu,myslim ze pojdem do peugeot servisu a tam mi povedia viac... no ale packy asi vraciam a objednam druhe,vsetko aby sedelo ok... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.