JuloI Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 Zdar. Poradite mi niekto kde sa na prevodovke da skontrolovat hladina oleja? je to manual, motor 1,1l 44kW. A ci ma toto auto palivovy filter, ak ano kde? diky. Citovat
bezdo Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Co tak pozrieť pod auto s lampou. Olej sa kontroluje na nalievacom a zároveň aj kontrolnom šrobe(ak ho máš- ja na 1.4 2005--nemám) Najlepšie zhodiť predné lavé koleso(smer jazdy) a maš lepší prístup. Ak nie je, v tom prípade, jedine vypustiť, odmerať, prípadne vymeniť a to naliatím cez odvzdušňovaciu plastovú krytku (pohľadom na motor z vrchu je vidieť) Ja nemám ani palivový, inak je na zadnej časti niekde pod nalievacím hrdlom nádrže. P.S. Všetko to tu bolo písané (aj ja osobne), treba hladať Citovat
jiri106xs Odesláno 24. červen 2011 Odesláno 24. červen 2011 Zeptám se tady, ať nezakládám nové téma... Neznáte někdo převodové poměry, u převodovky k motoru 1.6 16V (TU5JP4)? Citovat
Gitarista001 Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 Mohla by ti pomoct tema \"historie podle VIN\". Je tam toho tolko ze by sa tam mohla najst nejaka 1,6 16v Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.