brslen Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Umi mi nekdo poradit?Kdyz koupim nepojizdne auto,dam ho do kupy a budu ho chtit prodat,co je potreba udelat na dopravnim ins.? A nebo pokud ho koupim a budu prodavat na dily? Citovat
Dundee Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Přihlásit a odhlásit. Nebo nechat jenom odhlásit a pak si to na plnou moc přihlásí další majitel rovnou na sebe (teda tak to šlo dřív, ale jak je to dnes, když se platí to EKOvýpalný, nevim)... Musel by ses zeptat na příslušnym úřadě. EDIT: Pokud budeš rozprodávat díly, potřebuješ papír o ekolikvidaci vraku... [upravil dne 10/6/2011 22:37 Dundee] Citovat
Tomin0007 Odesláno 11. červen 2011 Odesláno 11. červen 2011 No a co když ho přihlásí na sebe a nechá v depozitu??....když ho teda bude chtít na díly....a může ho tam mít vlastně i po dobu co jej bude opravovat aby nemusel platit povinný růčo, je tak?? [upravil dne 11/6/11 05:28 Tomin0007] Citovat
brslen Odesláno 11. červen 2011 Autor Odesláno 11. červen 2011 No jo,ale kdyz to prehlasim na sebe tak zaplatim prepis a eko dan ne? Citovat
Tomin0007 Odesláno 11. červen 2011 Odesláno 11. červen 2011 Jasně, přepis a eko.....ikdyž jsou i finty jak zaplatit jen přepis, protože jistá skupina lidí je od eko daňe osvobozena..... Citovat
MilanF1 Odesláno 11. červen 2011 Odesláno 11. červen 2011 Můžeš ho koupit a odhlásit na tvoji osobu, přihlašovat ho bude ten, kdo to od tebe koupí, včetně eko poplatku. Prostě to bude v polopřevodu a je jedno, kdo je uveden jako budoucí majitel (ty). Pokud na díly, tak nějaký doklad o eko likvidaci, případně čestné prohlášení, žes auto použil na jiné účely - kurník, králíkárna, sezení ... nejlépe doložit fotkou, mít doklad, kam jsi dal olej, baterku. Ovšem v tomto případě za pár let mohou přijít z odboru životního prostředí, zda ten kurník opravdu máš. Citovat
zoby Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 mám taky dotaz na podobné téma. budu platit přepis a ekopoplatek, když koupím auto, bude na mě odhlášené, ale zjistím, že oprava se nevyplatí, tak auto nechám zlikvidovat, dostanu papír od likvidaci a půjdu auto vyřadit trvale? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.