Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Umi mi nekdo poradit?Kdyz koupim nepojizdne auto,dam ho do kupy a budu ho chtit prodat,co je potreba udelat na dopravnim ins.? A nebo pokud ho koupim a budu prodavat na dily?:myslim

Odesláno

Přihlásit a odhlásit. Nebo nechat jenom odhlásit a pak si to na plnou moc přihlásí další majitel rovnou na sebe (teda tak to šlo dřív, ale jak je to dnes, když se platí to EKOvýpalný, nevim)... Musel by ses zeptat na příslušnym úřadě.

EDIT: Pokud budeš rozprodávat díly, potřebuješ papír o ekolikvidaci vraku...

[upravil dne 10/6/2011 22:37 Dundee]

Odesláno

No a co když ho přihlásí na sebe a nechá v depozitu??....když ho teda bude chtít na díly....a může ho tam mít vlastně i po dobu co jej bude opravovat aby nemusel platit povinný růčo, je tak??

[upravil dne 11/6/11 05:28 Tomin0007]

Odesláno

Můžeš ho koupit a odhlásit na tvoji osobu, přihlašovat ho bude ten, kdo to od tebe koupí, včetně eko poplatku. Prostě to bude v polopřevodu a je jedno, kdo je uveden jako budoucí majitel (ty).

Pokud na díly, tak nějaký doklad o eko likvidaci, případně čestné prohlášení, žes auto použil na jiné účely - kurník, králíkárna, sezení ... nejlépe doložit fotkou, mít doklad, kam jsi dal olej, baterku. Ovšem v tomto případě za pár let mohou přijít z odboru životního prostředí, zda ten kurník opravdu máš.

Odesláno

mám taky dotaz na podobné téma.

budu platit přepis a ekopoplatek, když koupím auto, bude na mě odhlášené, ale zjistím, že oprava se nevyplatí, tak auto nechám zlikvidovat, dostanu papír od likvidaci a půjdu auto vyřadit trvale?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...