Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Duplex a Mladší brácha do rodiny

Recommended Posts

Odesláno

Servisman.. díky za postřeh :) nejspíš to stejně vypadá, že tam pujde asi jinej ten motor pokud se prokažou ty kroužky...

Jinak jemu to huř tahlo a taky měl olej ve svíčkách?..

Charlie 1 to netuším :D, ted sem projižděl inzeraty a žadnej motor k mání takže tě chápu.. Doufam, že na něco narazim a když ne tak se to asi bude opravovat... asi..

• O 4 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Tak po dělší době se něco dělo zase.. :)

Sehnal jsem od Gronholma černé sedačky, místo té roztrhlé co jsem měl u řidiče, takže se natahla kabelaž do "novych" černých sedaček. :) Ale mám je jen v předu, byly z kombajnu, tím to chci poprosit vás, jestli nahodou nevíte o zadních černych sedačkách. :)

Další uprava byla v podobě tapecírunku, tapecy jsem měl holé, ted už ve předu mám lištu i světylko, do zadu zatím nešli, protože tam zase není Elektrika, ale ta se časem doděla, kabelaž k tomu je spínače taky a hl ovladací panel taky, jen sehnat stahovačky a protikusy do karoserie.

A jako poslední věc sem sehnal společně s kolegou Tomajdou černej interier, takže místo hnusného šedého spodku je tam krásnej černej spodek. :)

Tady fotka interieru už s tapecama a sedačkama, ale šedivyma doplnkama.

A další už komplet, krom bočního plastu na palubovce tam mam šedivej, kdyby se někomu doma valel černej dejte mi vědět, rad bych ho koupil. :)

Jinak co plánuji :

Zadní černé sedačky
Dodělaní el okýnek dozadu
Výměna LP stahovačky
Lízatko 607
Tapecy se dřevem dozadu
Zapojit světýlka na tapecích
Rádio Kenwood

JARO 2015 
ALU kola Tanami  16 a nebo Challenger 17 :)
Duplex
Vykuchat katík
Černé světla
Černá folie leskla na střechu
A nějaky perfomance... :)

post-32968-0-68357300-1412185959_thumb.j

post-32968-0-56346300-1412185985_thumb.j

Upraveno uživatelem Feelly
Odesláno

Introš je o 100% lepší :super  (než u gronholmma v obýváku) :D :D :D

Ale ne, je to paráda a ani to dřevo tam nevypadá špatně a ta celočerná palubka udělá hodně  :) jen s těma zadníma sedačkama je to škoda...

Odesláno

Diky :)) No jo, ja jsem rad i za dřevo třeba se mi naskytnou nějaký jiný a dam je tam :) z toho cernyho kastlu a tak mam hroznou radost no :)

Tech zadních skoda je, ale zase by to byla hrozna piplacka to radeji udelam jine veci a mesic dva pockam na sedacky ze sedana :)

Odesláno (upraveno)

Tak včera sem si natahl kabeláž do zadních dveří, a vlastně tak na půl udělal připravu pro zadní el okna a světylko do dveří. :)

Neví někdo o někom kdo má kabeláž od BSI až do B sloupku? a pak protikus do karoserie i s kabelaží k řidičovy, spolujezdci a do zadních B sloupku..? :)

Jinak krasnej rozdíl v kabelaži ja tam měl jen natažení pro central a tady komplet.

post-32968-0-94287400-1412508271_thumb.j

post-32968-0-10289000-1412508314_thumb.j

Odesláno

Nene,ja měl dvě na obě strany lepí se zevnitř ale mužou i zvenku, měl sem obě aby fakovali do středu, ta druha se mi nepovedla už se vyrabí takže to bude tak jak ma být :))

• O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Tak po delší odmlce sem zase přispěju.. :)

406 prošla vyměnou zadního narazníku, protože po nešťastné nahodě na Mikuláše ho táta omylem prorazil o plot (nešel vidět a trčel do silnice) hned druhý den jsme sjeli pro nový.. 

Nestačil jsem se divit, když jsem narazník měnil, jak "krásně" to všechno vyrovnali, nemužu říct, že tam šel nějak špatně, ale mohli si s tím pohrát více.. :) Kdyžtak jsem hodím fotky, ale někteří to asi viděli na facebooku.. :)

Jinak 406 stále papá olej, takže na jaře se udělají ty pistní kroužky a uvidí se gufírkama to bohužel nebylo...   :( 

Odesláno

Na tech 17 kolech to bude pěkně líný...

Proč chceš kuchat katik.

Chtělo by to kožený volant.....

Proč shanis ovladač na okna a zrcátka když ho mas?

Jo jinak s tou černou palubkou to prokoukne o tom žádná....

Odesláno (upraveno)

No, taky to bude časem auto na srazy.. :) Takže to že to bude líny mi nevadí a nebo se časem sežene motor.. to je ve hvězdach, ale 16 jsou pidi ač tanami jsou hezký .. :)
Katík kuchat nebudu rozhod sem se, že max vykucham středak a dlabu na to.. :) Ono by to chtělo víc věcí, než jen volant.. :)
Už neschaním, schaněl jsem dřív.. Ani nevím, kde jsem všude rozhodil sítě   :)

Jo jo, ten mi udělal velkou radost, ale ještě se to bude muset dodělat :)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak kola už mi dorazili, takže jsem je dneska zkusil na autě, Tomajda mi pujčil podložky 15 a 20mm, ale chce to větší, a taky to chce níííž... Jinak to auto neskutečně prokouklo.
Už chci léto!

post-32968-0-40696700-1421860428_thumb.j

post-32968-0-72081500-1421860646_thumb.j

Odesláno

Jako jo, ale popravdě, to kolo je uplně stejný jako ta 15 protože ta 15 byla 65 a ta 17 je 45... :D Takže je to cca +- stejný no, ale pujde to dolu asi 30/30 :D
Díky moc ! :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...