Michael coupé Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Ahojte,pozoruji na sve 607 už od zimy jev kdy pri pridani plynu mi auto zatahne do prava a kdyz plyn pustim zhoupne se zpet .Citim to kdyz jedu rychle i pomalu ,tak jsem si rikal,že po vyměně řízeni,ax.tahel cepu rizeni,i spodnich cepu se to zlepší ,ale cítím to tahání stále dnes se snažím si domluvit sbihavost , je to na 607 nějaké jiné , může mi někdo poradit na co si dát pozor aby jsem zbytečně nevyhodil taliř a oni mi udelaji predek a na zadek se vyflaknou nebo nejaky typ cim by to jeste mohlo bejt ? a nejakej typ na dobrej podnik kde udelat v okoli Mostu sbihavost? [upravil dne 9/6/11 12:37 Michael coupé] Citovat
P607Olda Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 pri pridani plynu mi auto zatahne do prava a kdyz plyn pustim zhoupne se zpet Jasný projev, silentbloky ramene. Ostatní věci jsi vyměňoval zbytečně. Tomu, kdo to dělal, to taky řekni, ať z tebe netahá peníze. Až to bude hotovo, tak zkontrolovat sbíhavost... Ale při tom, jak blbě většinou dělají geometrii, že to vlastně rozštelují. Nechej zkontrolovat jenom sbíhavost přední nápravy, případně ať štelují jenom tu stranu, která byla vyměňovaná. [upravil dne 9.6.2011 14:50 P607Olda] Citovat
Michael coupé Odesláno 10. červen 2011 Autor Odesláno 10. červen 2011 tak jsem objel dva peugeoty a nikde nemaj ,jen na objednavku :-P sakra Citovat
P607Olda Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Na objednávku by to nevadilo, hlavně, jestli zjistili, který (L nebo P, přední nebo zadní) Citovat
Michael coupé Odesláno 10. červen 2011 Autor Odesláno 10. červen 2011 stoji to par korun,tak necham udelat vsechny,kdyz uz jsou vsude nove cepy a mam pripravene i new stab tyce ,tak to necham udelat at mam klidek Citovat
jofo Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Ved to kupis aj v normalnom obchode, nie len v peugeote. Ci? Citovat
Michael coupé Odesláno 11. červen 2011 Autor Odesláno 11. červen 2011 v peugetu stoji kus od 231Kc do 350Kc za kus coz jsou nejake 2 tis za vse a 1 za praci,coz neni nijak hrozne,auto si chci nechat ,tak dohanim co se zanedbalo :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.