uni-hoxis Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Zdravim, koupil jsem si do pažouta dig. hodiny do palubky a svítí bíle (málo) nemáte někdo nápad jak to udělat červeně, jako budíky? Mám k dispozici ještě jedny budíky, takže z nich můžu vyrvat nějakej barevnej průsvitnej filtr, jestli tam něco podobnýho je. jen pro představu jak to vypadá: Citovat
Bendy_- Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 hh taky jsi mohl říct a já bych ti na nich nepřihazoval :-D ale jinak pokud je to stejné jak ppc tak když to rozebereš tak před displejem by měla být taková tmavá hnědooranžová fólie, ale nevim jestli je v budékách ty jsem nerozebíral. Citovat
Qcko Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Neviem ako je to zo zadnej strany, ci tam je ziarovka alebo nie... kazdopadne v pripade ziarovky staci vymenit ziarovku za cervenu... V inom pripade to treba otvorit a pozriet sa akym sposobom je to podsvietene, foliu myslim menit netreba (vyhoda cervenej farby)... Citovat
uni-hoxis Odesláno 1. červen 2011 Autor Odesláno 1. červen 2011 mě bylo jasný, že se někdo z těch přihazujících ozve tam je jen segmentovka, tak nevim jestli ji jde nejak zmenit svetlo :/ Citovat
uni-hoxis Odesláno 1. červen 2011 Autor Odesláno 1. červen 2011 fungoval - rozebral jsem - nefunguje žárovku jsem tam našel prasklou, tak snad je to tím Citovat
uni-hoxis Odesláno 1. červen 2011 Autor Odesláno 1. červen 2011 je tam 12V 1,2W BX8.4d OSRAM nevíte kde sehnat červenou? V AK jsem nenašel :/ edit: tady kdyby to někoho zajímalo [upravil dne 1/6/11 18:15 uni-hoxis] Citovat
Qcko Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Mam tych ziaroviek v garazi plny suflik :D Kazdopadne cervena ziarovka staci bohato na zmenu podsvietenia na cervene, obvzlast pri hodinach, mam to tak a je to super Citovat
lubokpz Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Nemusíš tam dávať červenú žiarovku, keď bude svietiť, tak budú čísla červené, biele sú len preto, lebo žiarovka nesvieti (npr aj pri vypnutom kľúči), daj tam obyčajnú a bude ti to svietiť na červeno - mal som to isté. Citovat
Slayer Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 JJ ...patří tam bílá, je tam asi barevná fólie na změnu. Osazoval jsem bílou, svítí červeně Citovat
uni-hoxis Odesláno 2. červen 2011 Autor Odesláno 2. červen 2011 já tam dal červenou a nesvítí to vůbec .. asi jsem něco posral na tom plošňáku, pač to vůbec ani neblikne :/ 2 kila v pr... kdyby jste někdo prodával, rád si koupim další Citovat
Ferry Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 nevypadaly ti ty kontaktni pruzinky, kdyz jsi to mel rozebrane ? nekdy blbnou kontakty pod zarovickou, me blbnou i v zime, kdyz je mraz, tak hodiny po nastartovani chvili nesviti, nez se trochu ohreje palubka Citovat
uni-hoxis Odesláno 2. červen 2011 Autor Odesláno 2. červen 2011 kdepak, to jsem zkoušel, všechno jsem to zkoušel a nic, nakonec jsem chtěl prohřát kontakty a odtrh jsem jeden smd rezistor, tak jsem to rozšlapal a rozházel po dílně Citovat
Ferry Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 tak jsem to rozšlapal a rozházel po dílně jo taky moznost, ja bych byval zkusil pajku. bohuzel mam jen anglicky hodiny (zrcadlove obraceny) tak jedine na dily Citovat
uni-hoxis Odesláno 2. červen 2011 Autor Odesláno 2. červen 2011 pájku jsem zkoušel, ale ta smd je strašně křehká kravina ten smd rezistůrek bych asi od tebe nevypájel co? Citovat
Ferry Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 chce to malou hrotovou pajku, zkus to vyfotit, kterej rezistor upadnul nebo jestli chces, tak mi to posli postou a mrknu na to (nebo jestli jezdis do Phy) Citovat
uni-hoxis Odesláno 2. červen 2011 Autor Odesláno 2. červen 2011 do Prahy nejezdim, ale jestli se tím chceš zabejvat, tak ti to pošlu, já bych to asi nervama neustál ) Citovat
Bendy_- Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 Tak se tu přiživím, nikde jsem nenašel nic co by mi pomohlo. V autě jsem měl hodiny a ty měly rozbitej plast kolem žárovky a tak žárovka nesvítila, nicméně čas šel, tak jsem objednal jiné hodiny ty mi došli vizualne vpohodě, ale nebyl k nim ta část co se zacvakává do konektoru. Tak jsem tu sundal ze svých starých nacvaknul na nový a nešly, tak jsem si řikal jak jsem zase prohloupil vrátil to na svoje hodiny a ony nešli taky, tak jsem si řikal, že jsem někdě asi přerušil drát a ono prd, stalej + i + po zapnutí klíčku funguje. Nevíte někdo kde by mohla být chyba? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.