Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

koupil jsem si do pažouta dig. hodiny do palubky a svítí bíle (málo) nemáte někdo nápad jak to udělat červeně, jako budíky? Mám k dispozici ještě jedny budíky, takže z nich můžu vyrvat nějakej barevnej průsvitnej filtr, jestli tam něco podobnýho je.

jen pro představu jak to vypadá:

1616958107

Odesláno

:xvul hh taky jsi mohl říct a já bych ti na nich nepřihazoval :-D

ale jinak pokud je to stejné jak ppc tak když to rozebereš tak před displejem by měla být taková tmavá hnědooranžová fólie, ale nevim jestli je v budékách ty jsem nerozebíral.

Odesláno

Neviem ako je to zo zadnej strany, ci tam je ziarovka alebo nie... kazdopadne v pripade ziarovky staci vymenit ziarovku za cervenu...

V inom pripade to treba otvorit a pozriet sa akym sposobom je to podsvietene, foliu myslim menit netreba (vyhoda cervenej farby)...

Odesláno

Mam tych ziaroviek v garazi plny suflik :D:D

Kazdopadne cervena ziarovka staci bohato na zmenu podsvietenia na cervene, obvzlast pri hodinach, mam to tak a je to super :papa

Odesláno

Nemusíš tam dávať červenú žiarovku, keď bude svietiť, tak budú čísla červené, biele sú len preto, lebo žiarovka nesvieti (npr aj pri vypnutom kľúči), daj tam obyčajnú a bude ti to svietiť na červeno - mal som to isté.

Odesláno

já tam dal červenou a nesvítí to vůbec .. asi jsem něco posral na tom plošňáku, pač to vůbec ani neblikne :/ 2 kila v pr... kdyby jste někdo prodával, rád si koupim další :D

Odesláno

nevypadaly ti ty kontaktni pruzinky, kdyz jsi to mel rozebrane ?

nekdy blbnou kontakty pod zarovickou, me blbnou i v zime, kdyz je mraz, tak hodiny po nastartovani chvili nesviti, nez se trochu ohreje palubka

Odesláno

kdepak, to jsem zkoušel, všechno jsem to zkoušel a nic, nakonec jsem chtěl prohřát kontakty a odtrh jsem jeden smd rezistor, tak jsem to rozšlapal a rozházel po dílně

Odesláno
tak jsem to rozšlapal a rozházel po dílně

jo taky moznost, ja bych byval zkusil pajku. bohuzel mam jen anglicky hodiny (zrcadlove obraceny) tak jedine na dily

Odesláno

chce to malou hrotovou pajku, zkus to vyfotit, kterej rezistor upadnul nebo jestli chces, tak mi to posli postou a mrknu na to (nebo jestli jezdis do Phy)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak se tu přiživím, nikde jsem nenašel nic co by mi pomohlo. V autě jsem měl hodiny a ty měly rozbitej plast kolem žárovky a tak žárovka nesvítila, nicméně čas šel, tak jsem objednal jiné hodiny ty mi došli vizualne vpohodě, ale nebyl k nim ta část co se zacvakává do konektoru. Tak jsem tu sundal ze svých starých nacvaknul na nový a nešly, tak jsem si řikal jak jsem zase prohloupil vrátil to na svoje hodiny a ony nešli taky, tak jsem si řikal, že jsem někdě asi přerušil drát a ono prd, stalej + i + po zapnutí klíčku funguje. Nevíte někdo kde by mohla být chyba?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...