tulox Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Zdravím. Existuje nejaký spôsob ako dostať kolesá s roztečou 4x100 (ET 35) na P306 (rozteč 4x108)? Niečo som čítal o rozširovacích podložkách, ale nemám s tým skúsenosť a nepoznám nikoho, kto ich má na aute. Je to bezpečné? Citovat
ozzy56 Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 potřebuješ podložky tloušTky cca 2Omm na změnu rozteče, dostaneš je normálně koupit Citovat
Frozz Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Hlavní je, že neprojdeš přes STK, pokavaď teda nemáš známý ... Citovat
tulox Odesláno 30. květen 2011 Autor Odesláno 30. květen 2011 Teda tie kola asi nemám žiadnu šancu zapísať to TP, že . Škoda, lebo si myslím, že by sa mi hodili na auto, a ešte za tú smiešnu cenu (100€ za všetky) .. takto nejak by vyzeralo (je to asi 5 minút photoshopu, preto to tak vypadá): Citovat
Frozz Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Najdeš i hezčí kola, tohle podle mého názoru není nic extra Citovat
Andreww Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Sežeň si Cyclony a máš klid a bude to krásné Citovat
tulox Odesláno 2. červen 2011 Autor Odesláno 2. červen 2011 ak cyclone tak 17\" :-D .. mne sa veľmi páčia Ouragany 15\"-16\", ale neviem ako (jednoducho) by som ich dostal do TP. tam mám max 14tky Citovat
čakom Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Zdravím. Existuje nejaký spôsob ako dostať kolesá s roztečou 4x100 (ET 35) na P306 (rozteč 4x108)? Niečo som čítal o rozširovacích podložkách, ale nemám s tým skúsenosť a nepoznám nikoho, kto ich má na aute. Je to bezpečné? mám. jezdím na nich přes dva roky a pohoda. Citovat
Dopiťák Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Hlavní je, že neprojdeš přes STK, pokavaď teda nemáš známý ... tohle mě vždy pobaví jak by pak jezdil např. fiat seicento v abartu kde jsou podložky montované už z výroby a zapsané do TP? jde jen o to že takzvaní čeští \"Tjůneři\" si ani nezjistí co je potřeba pro to aby bylo vše legální..stačí koupit podložky s homologací třeba od Eibachu .je to podobné jako se zápisem nových kol do TP.. samozdřejmě vše se musí dělat podle pravidel..kola nesmí přesahovat okraj blatníku přičemž blatník nesmí přesahovat okraj zpětného zrcátka.. samozdřejmě pokud nemá podložka \"Éčko\" ale má \"TUV\" musíte s tím zajet na ČSS což jsou další peníze navic..bohuže takhle to v ČR funguje:blicismajlik to samé platí i u sportovního podvozku který je tak populární..pokud nemá \"Ečko\" ale má \"TUV\"tak se s tím musí zajet na skušebnu ..a to platí i pro weitec,supersport,eibach atd...zároveň tyto podvozky musí být zapsány do TP.. Citovat
Frozz Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 tomass11- doufám že si tím tjunerem nemyslel mě No dobře máš pravdu, ale i tak jsou pak další zbytečný starosti a finance kolem toho, radši se na ty blbý podložky (ne všechny jsou homologovaný) vyprdnout a radši zvolit jiná, alternativní kola. Jinak jestli se nemýlím, tak \"zkušebna\" vyjde pěkně draho Citovat
Dopiťák Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 nn Frozzi tebe sem nemyslel..co sem četl tvoje vlákno tak se snazíš mít vše tak jak má být jen sem tím reagoval na tohle \"neprojdeš přes STK, pokavaď teda nemáš známý\" .. a skušebna je i není drahá podle toho jak to myslíš..pokud do auta nacpeš kvalitní homologované díly za desetitisícové částky a potom tě někdo né tvojí vinou roztřelí tak nic nedostaneš a ještě vše zaplatíš..přitom kvalitní díly mají TUV certifikát který podporuje jak 80% evropy tak i USA .. jinak skušebna je cca od 6000kč ..a ze skušenosti známého který dováží udělané golfy(kamei) z němec: přijedeš na skušebnu a ukážeš jim německej TP kde to je zapsané + certifikáty a aniž by se někdo šel na auto podívat dostáváš razítko za cca 8000kč.. pokud máš TUV ale nemáš to zapsané z němec auto ti prohlédnou zatahají za nárazníky potom to pojedou projet a když je vše ok dostanes razítko ..cena je odvíjí od množství úprav.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.