Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Už mám 807


marko306

Recommended Posts

Vsekcii 407 bola debata o slovenčine a češtine ale neskoro som si to pozrel a už to bolo stiahnuté z obehu Boli tam aj protichodné názory o takomto stahovaní a zavírení/zničení/ PP tak som na to kašlal Keď to tu bolo znova otvorené /tebou/tak som sa chitil:D Ešte chvílku počkám, pokúsim sa stiahnuť mapy a potom do toho pôjdem:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám chlapi, že ty auta máte vyloženě jako pracovní nástroj. To já věděl, že by mi ty káry bylo líto, tak jsem to koupil s tažným zařízením a takovýhle věci tahám na vozíku. Zatím jsem za tím táhnul nejvíc 830 kg železa + 150 kg má kára, takže skoro tuna a jelo to krásně i když nebržděný vozík může mít jen 650 kg celkovou hmotnost. I to velice dobře brzdilo, na rozdíl od Felicie, která s takhle těžkým vozíkem odmítala zastavit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bigbadjohn: prosim že filcka nechce zastavit? běžně taham za filckou 1100kg +200kg vozik a to opravdu nekecam ale je fakt že ta filcka je jen na tahani a ještě za 14 let provozu nic měněno akurat olej a tak že ale jinak ani kč investice do oprav...ale při plnem kotli 12l/100 a bez je tak už zvykla že vic jak 80km/h nejede a bere 9/100km..takže tahač a až najdu co vozim za feldou a pežo tak to sem hodim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bibo807:

Za Felinou jsem táhl nejvíc 1050 kg celková váha a to už nechtělo ani moc jet a to mám šestnáctistovku. Ale i když táhnu daleko míň tak s brzděním jsou problémy. Ani ne tak, že by brzdy nestíhaly, ale ABS se může zbláznit. Jak to trochu přibrzdí, tak se vozík opře o kouli, přizvedne předek, spustí ABS a jede to pořád dál. Už jem uvažoval, že bych vytáhl pojistku ABS, ale zatím jsem to nikdy neudělal. Na tohle je tencitrón fakt lepší, tam si ABS ani neťukne pokud brzdím normálně a zastaví to skoro jako prázdný :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeeee krásne autíčko ved sa niekedy príd ukázať pokecat a previesť. Nech slúži a poslúcha.

Pozdravujem rodinku :papa:papa:papa

dík, do Piešťan som chcel v sobotu dobehnúť (aj kvôli diagnostike to kuknúť a aj sa pochváliť :D), len sme robil na dome kúrenie a stierkovali sme, tak sa nedalo svietiť. Ďakujem a pozdravuj aj Ty :)

K tomu ťahaniu vozíka, ja som zas za fáčkom ťahal okolo 700kg železa, ale v zbere som, len tak, tak dobrzdil. Bolo to starou brzdovkou. Fáčko som mal vtedy asi týždeň.

Kovo, pozerám, že si z NR. Nedalo by sa nejako sa stretnúť na káve alebo kofole, pive aj s autami? Nikto tu takto bližšie 807 nemá. Nestretli sme sa už na minizraze vo Vlčkovciach u Kapera? Inak latrínu si kupoval na Zlatomoraveckej, nad ITT pumpou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...