Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám dotaz když jedu a auto brzdí motorem jsou citít vibrace na řadící páce a z venku je slyšet jako když je třeba přidřený ložisko v kole když se přidá plyn a auto je v zábšru ta se to ztratí nemáte stím někdo zkušenost?

Díky za každou radu

Odesláno

ja mám síce 1.4 HDi, ale preodová páka má od vibrácií až po samomiešacie pohyby pri rozbiehaní aj brzedni podradovaní atd atd, pripisujem to opotrebovanému celku radenia, teda čapy a šetky tie somariny ktoré prenášajú pohyb páky do prevodovky. Ale ten pazvuk nemám

Odesláno

Ten pazvuk som mal ja. Pri brzdeni motorom akoby hrkanie v prevodovke, pri stlaceni plynu vsetko OK. Zacalo to poradenim v servise kde mi poradili vymenit obe poloosi az nakoniec som, musel som riešit vymenu celej prevodovky. Kedze 1,1 a 1,4 ma tu istu prevodovku a rozdiel je iba v 5. prevodovom stupni + ceny na 1,4 boli priatelnejsie kupil som ju a dal namontovat. Ked som rozobral staru prevodovku, tak prevodova cast bola OK ale diferencial mal na planetovych kolesach vylamane par zubov.

Odesláno

Vtedy som ju zohnal za 166 eur, spominam si ze som mal vybavenu cenu 130 eur na prevodovku z P207 1,4 8v ale moje plany zmarilo to ze v mojom pripade som mal spojku ovladanu a lankom a planovana prevodovka mala uz hydrauliku. Takze si myslim ze ak mas hydrauliku mozes kludne zohnat prevodovku z P207.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...