Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

potrebujem kupit na moj peugeot 206.1,4 55kw klinovy remen..lenze problem je v tom,ze to neviem najst na nete,vie niekto o nejakej sikovnej stranke kde to kupim...uz nemam nervy na to hladanie...dikyy:myslim

Odesláno

V sobotu som menil rozvody na P 306. Pri rozoberaní sme zistili že drážkové remene sú už dosť opotrebené a tak sme sa vybrali kúpiť nové. Navštívili sme malý obchodík s autosúčiastkami v Seredi a povedali čo chceme. Predavač vytiahol katalóg a do 10 minút sme oba remene mali na stole. 20 € a hurá montovať. V tých predajniach normálne pracujú ľudia ktorý vedia určiť čo potrebujete. Šokujúce. Ani neporebujú Internet. Ako je to možné v dnešnej dobe?

:D Asi som protivný ale trochu ma prekvapuje že už nevieme nakupovať v kamenných obchodoch.

Odesláno

vsak viem nakupovat co pises blbosti...niesom tupec,asi ze...len nepojdem do nasich kamenych obchodoch tu u nas v poprade a povedia mi ze to nemaju..mam uz velke skusenosti...a nebudem predsa cakat 10dni pokial mi to pride do pp,a potom este z domu musim cestovat 30km...neobjednavam to z netu len tak...mam pohodlie a pride mi to rovno na moju adresu,3€ za dopravu ma nespasi...

takze asi tak chlapeee...:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...