Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Xenony

Recommended Posts

Odesláno

AHoj, chtěl jsem se zeptat. Nemáte někdo zkusenosti s vymenou klasickych svetel za xenonove? Ja to udelal vymenil jsem komplet svetla, se vsim, za svetla s xenonem a devil eyes, ale prestaly mi svitit dalkove svetla. Leve nesvitilo od zacatku a ted prestalo svitit i prave. Obe zarovky jsou v poradku. NEvite, cim to muze byt? Jestli nejake pojistky, nebo ta krabicka co to prepina? Nwm. Moc diky za rady!

Odesláno

jeste dodatek, kdyz ty dalkove zapnu, tak tam lupne, jakoby se to chtelo prepnout, ale ani jedno se nerozsviti:(

Odesláno

tak rpvni dotaz, pred tim,nez si tam dal ty DE tak si mel jednu zarovku ve svetle nebo dve? myslim tim bud jednu spolecnou na tlumeny a dalkovy nebo zvlast pro dalku a tlumene?

Odesláno

mel jsem tam 2. Jedna potkavaci, pak pro dalkove a malou parkovaci v rohu a smerova je na stejnem miste jak na tech puvodnich orig svetlech. Ty konektory dobre sedely, jen jsem to prehodil. Ty druhy zarovek ted nwm. Je velmi dulezite, jaka zarovka tam byla predtim, myslim ta dalkova a jaka je ted na tech novych svetlech? Protoze si myslim, ted me doslo, ze konektory byly stejne ale na tech puvodnich je asi H7 a na tech novych H1, ale nejsem si jistej. Konektory jsou stejny, tak sjem to jen prehodil:-/--- Ted jsem se jeste jednou dival a dalkove na tech puvodnich s tema novyma jsou jiny. Myslim typ svetla, Ty novy dalkovy tam jsou asi H1, nejsem si jisty, ale ta hlinikova skorapka te zarovky je takova placata...

Odesláno

*oprava, lepsi formulace: dalkova na tech puvodnich, oproti dalkove zarovce na tech novych svetlech jsoou jine

Odesláno

Odpoj ty xenony jestli to budou svítit ty dálky a taky by to chtělo fotečku jak si to tam naimplantoval:D může se totiž stát že vysokonapěťové startéry můžou ovlivnit správnou funkci elektroniky která je poblíž těch startérů (balastů)

Odesláno

super poznamka:) Mohlo by to timto i byt:) Hned vyzkousim, jakmile prestane prset;) Diky. BTW, cim by ty startery sly popripade zaizolovat proti tomu napeti? Fungovala by normalne guma?

Odesláno
:D guma? :D Chlape ty balasty generují poměrně velké elektrické rušení to není otázka mechanického oddělení. Stačí pohledat po netu kolik lidí po instalaci těchto zázraků má rušené rádio nebo se jim objevují nahodilé závady ŘJ nebo jim ŘJ i odešla. Samotné EMC vyzařování je řešitelné kvalitní uzemněním kovových obalů případně přidání dalšího stínění. Ale to co to \"pere\" do napájecí sítě oddělíš jen nějakým galvanickým oddělením - třeba DC-DC konvertorem. Na cenu byct se být tebou raději neptal :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...