t.rozhon Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 ahoj, včera jsem vyměnil original rádio rd 3 na svém C Berlingu. po namontování jiného přestaly jít hodiny na horním displeji, resp. tečky blikají ale hodiny stojí. správně naskočí při dalším zapnutím klíčku, ale dále nejdou. ??? díky tom. Citovat
Marcel00 Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 neviem... netreba to radio prihlasit/naparovat s autom s diagnostikou ? predpokladam ze si daval/menil origo OEM radio za ine origo OEM radio.. ak das hocjake ine (Sony, Pioneer, Alpine), neviem ci display bude fungovat, maximalne tak ovladanie pod volantom aj to za asistencie nejakeho modulu/interface. mozno som uplne mimo tak ma prosim ti skusenejsi opravte... Citovat
t.rozhon Odesláno 12. květen 2011 Autor Odesláno 12. květen 2011 ne, dával jsem jiné, nefabrické. Citovat
t.rozhon Odesláno 23. červen 2011 Autor Odesláno 23. červen 2011 tak problém vyřešen. nakonec jsem odpojil konektor co vede k hornímu displeji, počkal 10 min, nasadil zpět a kupodivu hodiny začaly jít korektně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.