richmond Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 Chcel by som na auto cúvacie senzory Auto P307 VIN: VF33CNFUC84139421 Dajú sa domontovať dotohoto auta cúvacie senzory?????? čo k tomu treba kúpiť? Kabeláž? Senzory? a Dáku čiernu skrynku na vyhodnocovanie? Je aj montážny plán ako na to? Povolenie v BSI nie je pre mňa problém...... Chlopy nechce sa mi tam montovať dáka čína Ďakujem za Váš čas a názor Citovat
Edison Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 Prohledej forum. O senzorech je tu toho mraky... Citovat
richmond Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 Prohledej forum. O senzorech je tu toho mraky... veĎ to že nie sú tu kategórie ako kasňa alebo motor či brzdy a delenie podľa typu auta. Alebo keby tu bolo vyhladávanie na vyššej úrovni Pozdravujem tvorcu stránok s nápadmi Citovat
koblih69 Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Já zase pozdravuju tvoje vyhledávací schopnosti... Co vlastně chceš, dovybavit origo nebo přidat nějaký neoriginální. Nevím kolik by stála dobýbava, protože s ohledem na nesrovnatelnou cenu me to nikdy ani nenapadlo řešit. Noname parkovacích senzorů jsem namontoval zatím 5 a naprostá spokojenost. K montáži neoriginálů je toho dost třeba tady: Citovat
Edison Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Prohledej forum. O senzorech je tu toho mraky... veĎ to že nie sú tu kategórie ako kasňa alebo motor či brzdy a delenie podľa typu auta. Alebo keby tu bolo vyhladávanie na vyššej úrovni Pozdravujem tvorcu stránok s nápadmi Používáš google? Tak tady to vyhledává přesně stejně. Stačilo by zem zadat do místního vyhledávače heslo \"parkovací senzor\". On to může vlastně být pro někoho celkem problém... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.