Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Platu, nebo příjmů (legálních)? A pak jestě běžná katalogová cena, nebo cena, za kterou byly reálně pořízeny? Také jsem takové pravidlo slyšel... Ale tak nějak vnímám, že není czela černobílé.

Odesláno

já jsem na hodinky prase :mad: mám http://www.net-market.cz/casio-mtd-1055d-7a/ hodně poškrábané zničené,ale už si říkám že když si koupím(nebo někdo-manželka) další tak si je budu vždy sundávat když budu v práci,nebo budu něco dělat

ad cena-každy dá za hodinky kolik chce a na co má:D já bych dal za hodinky maximálně 10.000,- a to bych je hlídal jak oko v hlavě

maximálně jsem zatím za hodinky dal 3.500,-

edit: bez hodinek jsem jak bez levé ruky a trpím jako pes

edit 2: a když je pravda o hodinkách a o výše platu,tak bych musel k té moji maximální částce pár chechtáků přihodit :aut

[upravil dne 23/6/13 15:50 od Gabriel 307]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Pánové... Vím, že to budou \"šroty\", ale chci si koupit záložní hodinky k venkovnímu využití, aby byly trochu \"stylové\" a nechci utrácet za kvalitní, značkové.

Co říkáte na nějaké takové?

http://viewitem.eim.ebay.cz/Fashion-Men-Transparent-Skeleton-Dial-Mechanica-Black-Leather-Sport-Wrist-Watch/360658632934/item

http://viewitem.eim.ebay.cz/Mechanical-Analog-White-Skeleton-Stainless-Steel-Mens-Sport-Wrist-Watch-Cool/261048053877/item

Strašně se mi ten styl \"skeleton\" líbí....:mad:

Odesláno

Jirko, do listopadu nemám kde vyrábět, takže mi je komerce k ničemu :) Předešlá firma je drahá a u nás ve firmě máme frmol....

Odesláno

Hele, řešim hodinky který bych nosil v praci, často pišu čas a datum a jelikož jsem slepej tak by bodly nějaký digitální který ukazují čas i datum zároveň, velké čislice, nejlíp kdyby byli v kovovém provedení a cena tak do litru, nenapadá někoho něco co by tomu odpovidalo, mohlo by to být něco takovýho třeba -

secco-s-dgm-003_24642_1.jpg

Ovšem u těchto nevím jestli umí zobrazi na tom druhém řádku datum, to co tam je na obrázku datum není, a v kovu je asi nedělají

Jo a Punkačovi Pragotrony mi nenabízejte:D:D

[upravil dne 9/8/13 21:49 od Radek Hurvajz]

Odesláno

No jo, ale je to v plastu, ale koukám že spiše ty čisla budou menší tak nějak. Proč ti to trhá srdce? Jako že je to šunt:D

Mě se celkem libili tyhle od Casia, ale když jsem je viděl naživo tak ty čisla jsou mrňavý že jsem je nevzal

4484_4.jpg

[upravil dne 9/8/13 21:59 od Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...