soundlovers Odesláno 6. únor 2005 Odesláno 6. únor 2005 Dobrý den, můj dotaz se netýká přímo motoru ale může být zajímavý pro mnoho motoristů. Měnil jsem olej v převodovce a když jsem jej vylil do průhledné sklenice tak hrál všemi barvami-základ olej a v něm něco jako kov-měď mosaz...ale strašně malé skoro mikroskoipické částečky-vypadalo to jako metalíza....mám mít obavy o převodovku? je to rv 97, najeto 150tis km.Teď v 15 stupňových mrazech jesm postřehl při 5 rychlostním stupni a kolem 2 tis otáčkách takové pískání z převodovky při záběru...Děkuji. Citovat
P205XR Odesláno 6. únor 2005 Odesláno 6. únor 2005 jestliže někdo před tebou už olej v převodovce měnil a šáhnul vedle tak se mohlo stát pár zajímavích věcí jako je rouzpouštění osazenin (i když v převodovce né tak časté) rozežírání těšnění, rozežírání barvy (jestli nějaká uvnitř převodovky je) mohlo to začít reznout atd... Jestli chceš mít jistotu tak dej ten starej olej na rozbor a uvidíš, ale rozbor stojí cca 2.000,- Kč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.