Martin321 Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 Zdravim, prosím o radu.Teklo mi čerpadlo lucas epic, vymontoval jsem ho z auta, přetěsnil ,vrátil. při tom jsem vyměnil rozvoďák a přepadové hadičky od vstřiků. auto před zásahem jezdilo v pohodě,jen padala nafta. Teď auto startuje hned i po delším stání, čerpadlo je suché, nafta nepadá, motor běží na volnoběh dobře, ale po ohřátí motoru(3min) se samovolně začnou zvišovat otáčky do 1200 a poté pravidelně kolísají od 1200 do 1800. Otáčky vždy padají velmi pomalu. Na přidání plynu to reaguje dobře,ale dolů jdou otáčky zas velmi pomalu. Rozvody mám v pořádku,na čerpadle jsem naměřil stejné hodnoty(dobré),jako jsou zde na foru. Ještě vyměním zelené čidlo,ale byla by to velká náhoda že by odešlo zrovna teď. Citovat
comm Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 Mne tiez pomaly padaju otacky ale to viem preco bo som prerabal kabel co ide s cerpadla a nema dobre spravene tiennenie teda nema ziadne ale to bol taky pokus. je dost mozne ze ti to zle tieni a mas trochu spatny signal a na tom je zavisla rj. Napetie a odpor zmeras ale signal len osciloscopom. Citovat
Martin321 Odesláno 14. duben 2011 Autor Odesláno 14. duben 2011 Kabel jsem udělal nový. beze změny:( Citovat
comm Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 aj tienenie je tam tak ako ma byt? Tak skus to zelene cidlo zboku co je na hlave a este skontroluj potenciometer plynu. nehybal si s nastavenim pracovneho tlaku cerpadla? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.