AKCZ Odesláno 12. duben 2011 Odesláno 12. duben 2011 Netusite nekdo presne pouziti techto olejovych filtru? Resp. jaky je rozdil mezi klasickym a oznacenim FLO-MAX? (krome velikosti) Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 12. duben 2011 Odesláno 12. duben 2011 ma to byt nove provedeni olejovych filtru od Championu asi 7 modelu by melo pokryt vetsinu aut , kupoval jsem ho kdyz jsem menil olej a zatim zadny problem, je akorat trochu vyssi jak origo, ale jinak pasuje normalne. jenom u nas je ta vymena celkem sranda kdyz v motoru neni skoro misto, ja protahoval stary a pak novy filtr spodem kolem hadic, protoze vrchem to neslo, mezi chladicem a sanim jsem sotva protahl ruku, pripominalo to spis operaci nez vymenu filtru... Citovat
pp205 Odesláno 12. duben 2011 Odesláno 12. duben 2011 ma to byt nove provedeni olejovych filtru od Championu asi 7 modelu by melo pokryt vetsinu aut , kupoval jsem ho kdyz jsem menil olej a zatim zadny problem, je akorat trochu vyssi jak origo, ale jinak pasuje normalne. jenom u nas je ta vymena celkem sranda kdyz v motoru neni skoro misto, ja protahoval stary a pak novy filtr spodem kolem hadic, protoze vrchem to neslo, mezi chladicem a sanim jsem sotva protahl ruku, pripominalo to spis operaci nez vymenu filtru... jj je to jen univelsani (v poctu aut do kterych lze pouzit), jinak se da pouzit na vse, jen se muze zmenit napln oleje az o 0,2L Citovat
AKCZ Odesláno 14. duben 2011 Autor Odesláno 14. duben 2011 OK diky za odpovedi.. ja ze beru Champion uz leta a tohle se objevilo jako druha moznost ale nenasel jsem zadnej presnej popis proc se zacal vyrabet.. a jaky je rozdil mezi klasikou a timhle.. navic je levnejsi coz me taky zarazilo ale jestli je to kvuli vetsi univerzalnosti tak je to ok PS: Vymena je u nas opravdu trochu jezek v kleci Ale jde vyndat i vrchem po leve srtane nicmene neriskuju dalsi rozliti oleje tak taky vytahuju spodem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.