Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, chtěl bych se zeptat na motorizaci 1.2 u P206 rok 99, existovala vůbec? Sousedi si tohle auto vyhlídli v inzerátu, prohlídli si ho a chtějí ho vzít,ale když jsme mrkni do katalogů s díly tak motorizace 1.2 jsme vůbec ani nenašli!:myslim ...nebo je to jen špatné označení prodejce? Ale co jsem se díval na víc inzerátů tak se tahle motorizace objevovala často. Tak sem z toho jelen:) Technický průkaz jsem neviděl,ale mělo by to mít 44kw. D9ky za objasnění.

Odesláno

jj a mne sa furt nezda aj to jak ukazuju 1,4 16V....som netušil, že do 206 sa ten motor aj daval vobec niekedy a že taky aj existuje :D

a to som videl už aj inzerat ale aj video na youtube že motor 1,0 16V a ten ozaj vyzeral jak 1,6 16V plus minus :D

Odesláno

dik :) aspoň som mudrejši......fakt som ani netušil že taky motor existoval :D a existuje a nechapem rpečo ho nedavaju do 206+ alebo aspoň 207 a monotuju te stare 1,4 8V

Odesláno

Podla mna to je to mechanizmus ktorym si automobilky podchytavaju zakaznikov. Najprv vyrobit auta so starymi motormi a potom vydaju 16 ventili ako novinku. Proste maju zaruceny staly prijem. Toto iste urobila skodovka. Vyrobili dvojkove fabie s HTP kazdy si to kupil ako novinku a teraz si minimalne polovica ludi bucha hlavu ze teraz po roku mohli mat za to iste, dokonca po facelifte s dennym svietenim a s preplnovanou stvorvalcovou 1,2 :D

Odesláno

Ja keď som 206ku kupoval, tak akurát, cca. mesiac dozadu, prestali do základných modelov dávať 1.1ky... takže som bol vytešený aj z 1.4 8V... a v ponuke bola aj 16V ale oproti mojej o cca. 20.000 drahšia a nešla dať so základom iba nejakým drahým paketom... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...