jiri.wolf Odesláno 1. únor 2005 Odesláno 1. únor 2005 Ahoj všichni. Dlouho jsme se neviděli a tak navrhuju sraz na Priglu ve čtvrtek před exkurzí do zkušebny, tj. 24.2. (po zimním klouzání). Účastníci již zmíněného zimního klouzání by nám mohli alespoň za čerstva poreferovat, co se tam dělo... Citovat
Fusion Odesláno 1. únor 2005 Odesláno 1. únor 2005 já bych se rád dostal na nějakej takovej obor (budu zas podávat přihlášky) ale na té stránce nemůžu najít nic o studiu a přihlášení přesně tohoto oboru Citovat
jiri.wolf Odesláno 1. únor 2005 Autor Odesláno 1. únor 2005 Máš-li na mysli obor automobilové dopravy na MZLU, tak podrobnosti jsou na http://www.mendelu.cz pod agronomickou fakultou. Víc o tom nevím, já jsem na VUT FEKT. Citovat
Fusion Odesláno 1. únor 2005 Odesláno 1. únor 2005 sem napsal do špatnýho threadu, nevadí, kažopádně sem to tam už našel, stačilo číst malý písmena Citovat
jiri.wolf Odesláno 1. únor 2005 Autor Odesláno 1. únor 2005 pochopil jsem... Taky teď na škole dost bojuju (a dost prohrávám) - jsem si musel dneska rozvolnit, takže pokud vše půjde již normálně, budu tady o rok dýl ... Živého mě ale nedostanou Citovat
Fusion Odesláno 1. únor 2005 Odesláno 1. únor 2005 FEKT je myslím jakoby informatika + mobilní technologie že? Tu fakultu otevřeli docela nedávno, sem se tam hlásil myslím před dvouma rokama, neúspěšně. Citovat
jiri.wolf Odesláno 1. únor 2005 Autor Odesláno 1. únor 2005 Je to Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. Vznikla nedávno rozpadem FEI (fakulta elektrotechniky a informatiky) na FEKT a FIT (fakulta informačních technologií). Jsme tedy spíše elektro než informatika (ta je na FITu). Já osobně dělám Automatizační a měřící tzechniku a trochu se zaměřuju na Biomedicinské inženýrství. Citovat
Fusion Odesláno 1. únor 2005 Odesláno 1. únor 2005 Biomedicinské inženýrství raději zůstanu u těch aut Citovat
Trundik Odesláno 2. únor 2005 Odesláno 2. únor 2005 Jestli mi do toho nic nepřijde, tak tam budu. Ještě mě zajímá v kolik hodin je začátek? Opět v 17.00 nebo se to posune? Citovat
jiri.wolf Odesláno 2. únor 2005 Autor Odesláno 2. únor 2005 Zatím bych neviděl problém v začátku klasicky v 17:00 hodin. Citovat
jiri.wolf Odesláno 2. únor 2005 Autor Odesláno 2. únor 2005 Zatím bych neviděl problém v začátku klasicky v 17:00 hodin. Citovat
zoby Odesláno 4. únor 2005 Odesláno 4. únor 2005 akorát že v 17:00 tamje jedem max 2 lidi... bych to posunul aspoň na 18:00 Citovat
Petano Odesláno 4. únor 2005 Odesláno 4. únor 2005 souhlas ... v lete je to v klidu a da se tam normalne pockat na ostatni ale takhle v ty kose ... Citovat
-mArA- Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 To je skoda, bohuzel se nezucastnim, pac to budu mit daleko do Brna. ale nezapomnel jsem: pro VP605 mam nachystany slibeny SW a jestli az prijedu usporadame dalsi sraz, pocitam tak v breznu, tak vam jeste povim, jaky vliv maji spravne serizene vule ventilu na chod motoru, co ma nahrkaneho uz 130k bez serizeni. Citovat
VP605 Odesláno 14. únor 2005 Odesláno 14. únor 2005 Takže pánové, navrhuji sraz u naší hospody v obvyklý čas, to znamená zaparkujeme rovnou na našem druhém místě, kde parkujeme při cestě do hospůdky. odtud se přemístíme po cca 15-ti minutách (podle počasí) rovnou na naše místo v hospodě. Takže resumé- 17°°, dne 24. 02. 2005 dejte vědět kdo dorazí. Citovat
Gotrek Odesláno 16. únor 2005 Odesláno 16. únor 2005 A já bohužel o5 nepřijedu... Ale příští měsíc by to snad už mohlo vyjít... Citovat
jiri.wolf Odesláno 22. únor 2005 Autor Odesláno 22. únor 2005 Ahoj, jak jsme to tak sledovali, tak skoro nikdo nepřijede a ti kdo by chtěli přijet, tak s těmi se uvidíme v sobotu na zkušebně. Rozhodli jsme se tedy se Zobym a VP605, že tentokrát Prigl ODPÍSKÁME (tedy vzhledem k počasí a předpokladu nízké účasti nepřijedeme). Uvidíme za měsíc... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.