Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Problem se zbozim z ebay


f3Rd@

Recommended Posts

Ahoj, bohuzel se mi posledni dobou lepi smula na paty kde to jen jde. Objednal jsem si nove kola z ebay, kola dorazily, jsou krasny, akorat o 2 palce mensi nez jsem si objednal, tudiz pro me nepouzitelny.

Napsal jsem prodavajicimu, doufam, ze se k tomu postavi celem a nejak to poresime, nicmene muj dotaz zni, co kdyz bude prodavajici hrat mrtveho brouka ? Jak muzu dostat zpatky svoje penize krome toho, ze muzu kola prodat? Pomuze mi ebay nebo paypal ? Jak mam postupovat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neni duvod hned, byl ten prodavaji top seller? nebo aspon hodne kladu? on to vyresi si myslim. Ja jsem objedanval z obchodu z anglie, ani ne pres ebay a za 40 tisic...poslali jen pulku veci. napsal jsem zpet a poslali vse co jsem rekl ze neprislo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám přesně opačnou zkušenost. Konkrétně se jednalo o TopProdejce s 99,7 hodnocením a asi 1200 prodeji. Jednalo se o plagiát hodinek, který dorazil místo originálu - prokazatelně proti fotce měl ( i když velmi drobné ) odchylky, takže prodejce o tom věděl. Prodejce nekomunikoval a po týdnu urgencí jsem to začal řešit přes PayPal. Nebýt toho tak to dopadlo zle a já měl za cenu průměrného platu hrůzu za 50 USD...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som riesil podobne. Hned ako som nedostal to co som chcel som vyplnil na ebay formular, kde som vsetko opysal a na druhy den som dostal do majla komplet adresu a kontakt na predavajuceho. Hned som volal a bolo poriesene. Treba to riesit co najskor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

několikrát jsem řešil reklamace z číny z ebay.com a vždy k mé spokojenosti.

počkej si na odpověď nějsakej ten den, pokud ti neodpoví nebo se nedomluvíte, tak přes ebay otevři případ kde popíšeš svůj problém a oni to vyřeší.

několikrát mi zboží vůbec nedorazilo a vždy jsem dostal peníze zpět. Pokud bylo jiné nebo nějak poškozené, vždy jsem dostal nějakou kompenzaci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud nekoho zajima rozuzleni, tak prodejce konstatoval, ze to byla jeho chyba zpusobena spatnou cenou u zbozi (u 17\" mel cenu 15\"), nicmene prislibil, ze do 20 dni mi posle spravne kola proplati i postovne 15\" zpet do UK.

Tak jsem zvedavy, jak to cele dopadne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...