Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem po výměně převodky řízení. Vše se zdá být v pohodě. Ale zaskočila mě jedna věc. Když jsem odjel se servisu, tak jsem si všiml, že když stojím na místě, tak je slyšet v kabině takové bzučení. Při jakémkoli pohybu volantem se trochu zvuk zvýší a pak zase spadne. Při rozjezdu bzučení utichá a když jedu cca 30 km / hod tak už nic slyšet není i při neutrálu a jak mile začnu zpomalovat, začne se zvuk objevovat.

Kontroloval jsem hladinu kapaliny a zkoušel odvzdušňovat, ale dělá to pořád.

Chci dodat, že měnili pouze převodku, servo nechali původní. Ale původně to tyto zvuky nedělalo.

Nevíte co s tím? Jestli je to normální a mám to ignorovat nebo to jet vrátit ať to dají do kupy.

Díky za reakce

Odesláno

Ok. To je teda bomba. Takže když sundám kolo a podběh, tak se tam dostanu bez problému jo? No zítra na to mrknu. Jako bylo mi divný, že to předtím nedělalo a teď to dělá takovej zvuk. Jinak mám pocit, že jde lépe točit volantem než před výměnou a zmizely i ty blbý zvuky s boucháním.

Odesláno

tak to máš úplně to samý, já rozebral půl auta než jsem přišel nato co dělalo při rychlým přejezdu nerovností takový trrrrr. a bylo to právě urvaný servočerpadlo z držáku, pak jsem to svařil a přidělal, a začalo to pískat, bylo to slyšet jen v kabině a přešně jak píšeš když se auto rozjelo tak to pískání přehlušilo, když sundáš podběh tak zespoda uvídíš to čerpadlo a i jeho přichycení, a je tam asi 5cm kde se může dotýkat kastle tak to musíš nějak vymezit

Odesláno

ono já jsem si to opravoval sám a taky mě to ani vesnu nenapadlo,až když jsem všechno složil a zadělal, tak dám auto dolů z heveru nastartuju a najednou poslouchám coto píská,myslel jsem si že si ze mě auto dělá srandu,pak mi trvalo další tejden než jsem se k tomu dokopal abych to dal dokupy

Odesláno

mne to robi iba ked zvacsim odber prudu aj svetla trosku stiahne ale zajtra musim rozobrat naraznik tak kuknem aj toto len neviem ako to vyzera ako to hladat :( nemate footos ?

Odesláno

foto nemam, ale když sundáš podběh na straně spolujezdce tak je to hned pod ním, je tam ještě nádržka na ostřikovače, a právě servo, to určitě poznáš

Odesláno

Tak uz jsem to taky vyresil. Podival jsem se do motorovyho prostoru a jak vedou tribicky od serva tak jedna se v miste naproti rozvodum dotykala o vnitrek karoserie. Tak jsem ji lehce prihnul a je ticho. Nikdy bych neveril ze to muze delat v kabine takovej bordel. Diky moc za radu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...