Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, jde nějak vypnout funkce economy mode active? Vadí mi že se pri vypnutém motoru po chvili vypne radio a opět jde zapnout až po nastartovaní. A nebo alespoň prodloužit interval než se aktivuje? Děkuji

Odesláno

myslím že prodloužit nejde,auto se do economy modu zapne samo automaticky,když klesne napětí v baterce pod určitou mez,jediný řešení je bud pokaždý nastartovat a nebo vyměnit radio

Odesláno

Já jsem na nějakém foru četl,že to někomu na diagnostice prodloužili na 120 min,ale nemůžu už najít kde. Psal jsem i do peugeota (federal cars Liberec) a teď mi přišla odpověď,že to skutečně nejde,tak nevím.

Odesláno

jj, nejde to funguje to jak jsem psal, ono když se to přepne do eco modu tak nejde nic,světla, osvětlení auta,jediný co můžeš je nastartovat a opět začne vše fungovat, taky mi to vadilo tak jsem vyměnil radio a mám pokoj

Odesláno

No ja mam radio napojene na spinaciu skrinku a ked vypnem motor tak cca este 5 minut hra potom prestane a musim bus skrutit klucik do polohi I alebo otvorit dvere alebo kufor...

economy mod sa aktivuje ak necham klucit zapnuty dlho cca 10 minut...

Odesláno

Já jsem koupil rádio Pionýr a jenom sem ho tam zapojil do toho šuflíku a hraje i když se přepne do Economy modu :roker Jak jsem toho dosáhl nevím, školy na to nemaje. :bacha

[upravil dne 5.4.2011 17:23 Honimír]

Odesláno
Já jsem koupil rádio Pionýr a jenom sem ho tam zapojil do toho šuflíku a hraje i když se přepne do Economy modu :roker Jak jsem toho dosáhl nevím, školy na to nemaje. :bacha

[upravil dne 5.4.2011 17:23 Honimír]

Ale ked vypnes motor a vypnes radio tak pri dalsom zapnuti je vsetko z pamata vymazane (frekvencia atd).. ? ci

Lebo je tam cervený a zltý kabel jeden je stalych 12V+ a druhe je 12V+ zo spinacky (ktore po vypnuti klucika po cca 5 minutach prestane ist..

Odesláno

S eco módem asi nenaděláme nic, taky jsem u rádia musel přehodit červnej a žlutej drát aby si pamatovalo veškeré nastavení. Ovšem po vypnutí motoru hraje pár minut a pak jen s klíčkem v poloze I, po sepnutí eco módu vypne úplně. jedná se o Kenwood.

Má tedy někdo nějakou fintu aby hrálo stále?

Díky :papa.

Odesláno

finta je v tom se kouknout do schámatu zapojení, mělo by tam být několik různejch způsobů jak to zapojit,aby hrálo bud pořád nebo jen po nastartování.... já to tak teda mám, rádio sony

Odesláno

Pravda, tuto funkci u stávajícího Kenwooda mám, předtím jsem měl JVC a tam byla taky....

Eco mode ve svý podstatě je dobrá ochrana, na druhou stranu znám plno případů, kde si půldenním hraním vycucali baterku :).

Odesláno
Pravda, tuto funkci u stávajícího Kenwooda mám, předtím jsem měl JVC a tam byla taky....

Eco mode ve svý podstatě je dobrá ochrana, na druhou stranu znám plno případů, kde si půldenním hraním vycucali baterku :).

Jj podla mna super ved aj vypinanie spinacou skrinkou je super .. idem niekam necham hrat a ked pridem do auta tak otvorenim dvermi sa to zapne a eco mod je vec ktora setri...

Odesláno

Eco mod je, když je zaplý klíč do první polohy ne ? Po nějaké době se do něj auto přepne a nejdou třeba sjiždět okna. Ale rádio mi dál hraje. Klidně i půl hodiny, třeba když ho leštím, tak mi pěkně hraje. Potom když jdu pryč, tak jenom vytáhnu klíček a je to. Nikdy se nic nemaže. Potom dojdu, nastartuju a pustím rádio a je to. :roker Přece když jdu od auta pryč, tak v něm klíč nenechám. Já nechápu co řešíte, podle mě to je dobré jak to mám já a jen sem to tam namontoval :bacha

[upravil dne 6.4.2011 20:56 Honimír]

[upravil dne 6.4.2011 20:59 Honimír]

Odesláno

No skor sa tu riesi ze origo radio hraje aj bez kluca v zapalovani ale len pol hodinu kedy sa aktivuje eco mode. Potom nepomoze ani klucik v prvej polohe a treba proste nastartovat auto aby elektrika zase fungovala :roll Myslim ze aspon keby bol klucik v prvej polohe tak by sa eco mode nemusel zapinat.. Predsa je ine ked vytiahnem kluc a necham hrat radio. Vtedy je ok ze sa po pol hodke vypne ale tiez sa mi stava ze nieco na aute robim viac ako pol hodinu a radio sa mi vypne :roll

Odesláno

chlapyyy:), ten systém řeší mimo jiné,aby byla zásoba el.energie pro další start...,nejsem elektrikář, ale určitě jsou po dobu,než naskočí \'\' Economy mode active\'\' v činnosti i jiné el. okruhy,než jen rádio...,kdybyste nenastartovali po celodenním hraní rádia,budete řvát,jak je to možné u auta této třídy, prostě se všem vyhovět nedá

KUPTE SI TRANZISTOR, je to za pár šupů dneska:D

Odesláno
No skor sa tu riesi ze origo radio hraje aj bez kluca v zapalovani ale len pol hodinu kedy sa aktivuje eco mode. Potom nepomoze ani klucik v prvej polohe a treba proste nastartovat auto aby elektrika zase fungovala :roll Myslim ze aspon keby bol klucik v prvej polohe tak by sa eco mode nemusel zapinat.. Predsa je ine ked vytiahnem kluc a necham hrat radio. Vtedy je ok ze sa po pol hodke vypne ale tiez sa mi stava ze nieco na aute robim viac ako pol hodinu a radio sa mi vypne :roll

Nee, účel je, aby rádio nevyždímalo baterku pod mez, kdy by už nebyla schopná auto natočit - což nezávisí na přítomnosti klíčku v zapalování, respektive ani na jeho poloze.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...