Guest Mr.Dawid Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 Cawko Ludia poradil by mi niekto mam problem s nastavovanim teploty na automatickej klimatizacii pretoze tie motorceky co ju nastavuju tak sa vycuchali drazky a teras to tam len presmikuje.neviete ako by som to opravyl?? Dakujeem Citovat
foxo Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 no to je znama vec, su tam plastove ozubene kolecka... Leda vymenit... Citovat
Guest Mr.Dawid Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 no ved hej treba ich vymenit ale ako??skade zozeniem tie kolecka?? Citovat
foxo Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 tak to veru neviem. Ja som s tym nikdy problem nemal, a nerozoberal. Snad nekdo poradi, ale mam taky pocit, ze bude treba rozobrat palubovku... Citovat
koblih69 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 Prodává se to jen komplet.... Který z těch motorků to je? Pokud je to ten od směšovací klapky nebo od té která přepíná směr vzduchu tak mám jeden vadný motorek v garáži. Motorek je kaput, ale převodovka je bez chyby. Palubka se samozřejmě nerozebírá... Tohle je ten co mám... [upravil dne 3/4/11 13:16 koblih69] Citovat
Guest Mr.Dawid Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 ale ja mam motorceky v pohode len tie ozubene kolecka na klapke co motorcek prepina tak su vycuchane Citovat
Gibon83 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 netreba cele motorceky... ja som mal rovnaky problem. opravoval mi to nasadenim plastovych ozubenych, takze netreba cely motorcek. skus sa v peugeote spytat co by to stalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.