sopam Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Zdravim všechny, mám problém s mojí 306kou.Po nastartování motor jede normálně, nehulí, táhne a i v zimě startuje na cvrnk.Po zahřátí však začne opravdu hodně hulit - je cítit spálenej olej.Nicméně i při tom hulení se výkon neztrácí. Měl jsem to u mechanika, mali jsme venku turbo-to je bez problému, ale sací potrubí je celé zaolejované a také celý výfuk je nehorázně poblitý. Měřili jsme tlaky - byly 18-20-20-19. Prosím poraďte někdo jestli má cenu něco s tímto autem dělat nebo raději prodat na díly.Díky moc.Ještě dodám auto je r.v.95 najeto podle tachometru 200.000 Km.Přede mnou to měl kamarád 7 let - najel na tom 100tis.km bez problému. Díky moc za příspěvky. Citovat
21Grams Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 Skontrolovat hadice odvetrania, PCV ventil, to je najrychlejsie. Potom uz asi len gufera na ventiloch, snad to turbo... Citovat
sopam Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 Diky a k cemu slouzi ten pcv ventil?může to také kvůli tomu tak nehorázně kouřit? Díky Citovat
Tomhais Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Pokud bys sháněl nějaký díly na opravu, nebo se toho celýho potom chtěl zbavit, dej vědět. Jsem z Kaplice Citovat
oddie Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Ty tlaky jsou dost mizerné. A najeto to bude mít min. 2x tolik, ne-li 3x, v 200tis by byl jak novej. Citovat
sopam Odesláno 5. duben 2011 Autor Odesláno 5. duben 2011 Kdybych se toho chtěl zbavit - kolik bych asi tak dostal??? Můžu poslat i foto.Nejhorší na tom je to, že to táhne úplně normálně... Nabídněte tedy cenu.Má to úplně nové rozvody a novou technickou... Citovat
Tomhais Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 Pošli mi, prosím, nějaké fotky na mail tomhais@gmail.com . Dík Citovat
sopam Odesláno 6. duben 2011 Autor Odesláno 6. duben 2011 Pánové tak jsem se rozhodl jít do opravy.Napíšu Vám postupně co se s autem dělalo a kde byl zakopanej pes. Osobně to vidím na gufera a pístní kroužky.Díky za Vaše typy. Citovat
Ross69 Odesláno 11. duben 2011 Odesláno 11. duben 2011 To jsem měl taky a bylo to turbo, přes osičku házelo olej do sání.. všechno plný oleje a v motoru nic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.