Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj

V autě mám digi klimu, ale když je na \"auto\" tak sice chladí ,ale fouká jen na minimum. Problém je to hlavně když přídu do \"vyhřátého auta\"- to pak musím pěkně manuálně nahodit max otáčky ventilátoru, abych to vychladil na požadovanou teplotu . Je to normální nebo sem někde přehlédl nastavení ... ?? Dřív sem měl Octávku a když sem nastartoval tak se auto vychladilo a pak už jen udržovalo teplotu...

předem díky za info..

Odesláno

Je možné, že to tak má být. Kamarádovi to u Fordu (Mondeo 01) funguje úplně stejně. Koneckonců, je to šetřnější jak pro klimatizaci samotnou tak pro cestující. Takže já bych byl jen rád.

Odesláno

No u mňa keď je interiér prehriaty a naštartujem klíma je v režime \"AUTO\" (automatický režim) ventikátory sa rozbehnú na vyššie otáčky a po schladení na požadovanú teplotu to postupne znižuje otáčky a udržuje navolenú teplotu.

Na tvoj problém ma napadlo, neviem či máš v aute snímač slnečného žiarenia a hydrometrický snímač nemali by biť zakrité.

Takto je to na 407-me.

post-27076-14109616428671_thumb.jpg

Odesláno

Je to přesně proto abys nedostal angínu, největší hloupost je sednout a pustit si v horkém autě naplno klimu. Automatická klima funguje tak, že uzavře vnější klapku ( i když na displeji to vypadá, že je otevřená ) a pak o něco zvýší otáčky ventilátoru a postupně ( tuším s rozdílem -2 stupně ) vychlazuje interiér, což je ideální.

Odesláno

taky mi běží ve vyhřátým autě pomalu,ale chladí mi taky málo protože mám v prdeli motorek uzavírání vnější klapky,tak to pořád nasává žhavej vzduch zvenčí a dýl trvá než vychladí interiér!nevíte ten motorek se dá koupit samostatně a kolik tak stojí,prý ten motorek je bolest u autoklimy!

Odesláno

Charlie 1 koupit jde origo č.6447 EL-cena 2713kč,nebo zkusit sehnat tady z klubu z auta na ND(jako já) a nebo se pokusit opravit.Někde tu je o tom vlákno.

Odesláno

6447EL je motorek směšovací klapky ne? Ten od vnější klapky vypadá jinak. Myslím, že kód je 6447CF cena v náhradě je cca 1100-1200, třeba Valeo v A.K. je 1253 s DPH ale teď není skladem...

Odesláno
Hmm, mne to funguje tak, ze cim je v aute teplejsie, tym rychlejsie mi klima pusti vetrak, potom postupne ubera :papa

taky tak, po nastartování ve vedru jede větrák naplno, pak sám ubírá

Odesláno
6447EL je motorek směšovací klapky ne? Ten od vnější klapky vypadá jinak. Myslím, že kód je 6447CF cena v náhradě je cca 1100-1200, třeba Valeo v A.K. je 1253 s DPH ale teď není skladem...

:mad:máš pravdu díval sem se zle,ale cena je beztak 2870kč v Peu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...