Shibby480 Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 Ahoj V autě mám digi klimu, ale když je na \"auto\" tak sice chladí ,ale fouká jen na minimum. Problém je to hlavně když přídu do \"vyhřátého auta\"- to pak musím pěkně manuálně nahodit max otáčky ventilátoru, abych to vychladil na požadovanou teplotu . Je to normální nebo sem někde přehlédl nastavení ... ?? Dřív sem měl Octávku a když sem nastartoval tak se auto vychladilo a pak už jen udržovalo teplotu... předem díky za info.. Citovat
Guest Džůny Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 Je možné, že to tak má být. Kamarádovi to u Fordu (Mondeo 01) funguje úplně stejně. Koneckonců, je to šetřnější jak pro klimatizaci samotnou tak pro cestující. Takže já bych byl jen rád. Citovat
Judes Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 No u mňa keď je interiér prehriaty a naštartujem klíma je v režime \"AUTO\" (automatický režim) ventikátory sa rozbehnú na vyššie otáčky a po schladení na požadovanú teplotu to postupne znižuje otáčky a udržuje navolenú teplotu. Na tvoj problém ma napadlo, neviem či máš v aute snímač slnečného žiarenia a hydrometrický snímač nemali by biť zakrité. Takto je to na 407-me. Citovat
Qcko Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 Hmm, mne to funguje tak, ze cim je v aute teplejsie, tym rychlejsie mi klima pusti vetrak, potom postupne ubera Citovat
DuFyS Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 Ahoj, dělá mi to úplně stejně a jsem rád, že to tak je, aspoň tam není takový velký tepelný skok Citovat
koblih69 Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 Je to přesně proto abys nedostal angínu, největší hloupost je sednout a pustit si v horkém autě naplno klimu. Automatická klima funguje tak, že uzavře vnější klapku ( i když na displeji to vypadá, že je otevřená ) a pak o něco zvýší otáčky ventilátoru a postupně ( tuším s rozdílem -2 stupně ) vychlazuje interiér, což je ideální. Citovat
Charlie 1 Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 taky mi běží ve vyhřátým autě pomalu,ale chladí mi taky málo protože mám v prdeli motorek uzavírání vnější klapky,tak to pořád nasává žhavej vzduch zvenčí a dýl trvá než vychladí interiér!nevíte ten motorek se dá koupit samostatně a kolik tak stojí,prý ten motorek je bolest u autoklimy! Citovat
Dano406 Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Charlie 1 koupit jde origo č.6447 EL-cena 2713kč,nebo zkusit sehnat tady z klubu z auta na ND(jako já) a nebo se pokusit opravit.Někde tu je o tom vlákno. Citovat
koblih69 Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 6447EL je motorek směšovací klapky ne? Ten od vnější klapky vypadá jinak. Myslím, že kód je 6447CF cena v náhradě je cca 1100-1200, třeba Valeo v A.K. je 1253 s DPH ale teď není skladem... Citovat
ozzy56 Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Hmm, mne to funguje tak, ze cim je v aute teplejsie, tym rychlejsie mi klima pusti vetrak, potom postupne ubera taky tak, po nastartování ve vedru jede větrák naplno, pak sám ubírá Citovat
Dano406 Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 6447EL je motorek směšovací klapky ne? Ten od vnější klapky vypadá jinak. Myslím, že kód je 6447CF cena v náhradě je cca 1100-1200, třeba Valeo v A.K. je 1253 s DPH ale teď není skladem... :mad:máš pravdu díval sem se zle,ale cena je beztak 2870kč v Peu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.