Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Frozzovo bílé plusko - nová leštička :)

Recommended Posts

• O 5 měsíců později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Frozz: a co tedy vyhrálo za nástupce.. ? :)

Původně měl být RCZ 200k, ale v čechách se téměř nedá sehnat, pouze v německu a tak to nakonec padlo.

Takže se v těchto dnech rozhoduji mezi Astra OPC nebo Renault Megane RS :-).

Odesláno

Frozz : pokud OPC tak vybirej hoodně s rozumem ať nemáš jen kasičku co sežere hooodně peněz...

Máš pravdu - přední dvoudílný kotouče cca 30.000kč :-/. Dostal jsem výbornou nabídku na Megane RS CUP a zřejmě půjdu do toho.

Odesláno

Frozz : pokud ten Megane RS je vpohode určitě bych šel do něj znám pár lidí co ho mají a je to dobrá hračka na silnici :D

Tak už je to 99%. 

Černá barva, CUP podvozek, 2012, záruka do 2017, 195kw, ježděno po německých dálnicích, garážované :-). Jel jsem s tím předevčírem a neskutečný. Zábava za volantem, ostrý bezpečný brzdy, zvuk + střílení do výfuku no prostě se těším. V půlce září bych si pro něj měl jet. Je to přes kamaráda a tomu věřím.

Odesláno

Za mě taky spíš toho Megana :) Jsem zvědavej, jestli ti to vyjde. Držím palce :super

Nahodím pak foto....bude ale potřeba v práci vyleštit a vyčistit :-D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Pěkné hlavně opatrně, proti tomu co jsi měl to je jak sednou do rakety.. osobně vím co tenhle "Megán" umí a je to fakt zbraň na silnici kór když se trošku poladí... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...