Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zapsani kol do TP

Recommended Posts

Odesláno

Pokud narazíš na maníka jako já tak ti tam napíše co budeš chtít. Mě zapsali i 255/35 R18.

V techničáku pak vše legálně.

Tady máš seznam firem, který můžou vystavovat TL, tak rozhoď e-maily kdo ti ho udělá ;)

http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dovoz_registrace_a_schvalovani_vozidel/Schvalovani_vozidel/Zapis_rafku_a_pneumatik/

Myslím že rozumnější cesty není

[upravil dne 13/3/12 22:58 od masterjj]

Odesláno
Pokud narazíš na maníka jako já tak ti tam napíše co budeš chtít. Mě zapsali i 255/35 R18.

V techničáku pak vše legálně.

Tady máš seznam firem, který můžou vystavovat TL, tak rozhoď e-maily kdo ti ho udělá ;)

http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dovoz_registrace_a_schvalovani_vozidel/Schvalovani_vozidel/Zapis_rafku_a_pneumatik/

Myslím že rozumnější cesty není

[upravil dne 13/3/12 22:58 od masterjj]

moc ti děkuji.jestli to chápu tak v podle odstavce \"B\" bych ani na zápis typový list nepotřeboval??mě to slovíčkaření nejde do hlavy..na mě se musí polopatě :)
Odesláno
no když on je to už můj dvou a půl roční sen mít ty tomasony :(

[upravil dne 13/3/12 19:00 od Strejdakopec]

Můj sem už je to rok a půl :(

Ale zatím sem též nikoho nesehnal kdo by mi ten blbej papír vystavil :-(

Odesláno

No když není Typový list, tak je to myslím varianta C, kdy musíš na zkušebnu, ale myslím že tu někdo řikal, že to stojí ranec.

Nevím jestli to dělá DEKRA třeba.

Já jsem o tom předtim něco četl a do těch zkušeben je posílali přímo z úřadu většinou, jenže znáš to taky nemusej o tom klasicky nic vědět.

Takže pokud nebude typáč, tak nějakou najít a napsat jim kolik za to.

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak včera me chytli...

po otazce jestli mam kola v tp jsem odpovedel že ano.

na to on že mi to neveří. že to zdokumentuje pošle to do zpraviho řízeni. pokud kola budou v tp tak me nic nehrozi ale jestli ne tak dostanu pokutu 1500 až 2500 + 1000 za zpravni řízeni.

tak nezbylo než jit s pravdou ven.

dostal jsem pokutu 500 za technicky stav vozidla (podvozek a kola)

Odesláno

Frozz: mam origo atlantis z 206

wojtěch: jj měly. neveřil me že je mam v tp. tak mi řekl že me posle do spravniho řízeni. pokud bych je mel v tp tak by me nic nehrozilo.

musim s tim už začit neco delat :)

dsc0161uy.jpg

Odesláno

taky sem se snažil zapsat moje 17 do TP ale z firmy kde sem je objednával a později jim psal i o typovej list mi napsali že na takhle starý auto nemůžou dat typovej list nejvíc na 16 kola takže nic!

Odesláno

Chtel bych se zeptat, kdyz mam zapsany rozmerove 13ky, alternativne 14ky a chtel bych si nyni zapsat 15ky, TL bych mel, je realna sance, ze mi to ourednik zapise? :) na 206ce ;)

Odesláno

ano, vim ze musim na STK, tam to projde bez problému. spíš my jde o to , abych nakonec nenarazil na magistrátu na to, že jsou moc velký :(

Odesláno

Nejdéle trvalo potvrzení typáče a TUV přes STK. Kámoš co mi to tam měl brát pořád hledal problémy, ikdyž jsem mu říkal, jak je to jednoduché :D Tak jsem to vyřešil přes jiného. Na úřadě v pohodě :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...