Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pug by oni - prodano :(


oni

Recommended Posts

Co to sakra má být? Tos maskoval spatně stříklý blatník či co? Za mě vážně ne. Jako nápad dobrý, pokud bys měl doma celý vagon samolepek a polepil celé auto, to by podle mě mělo smysl ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no jinak milanF1 to trefil. tak hlavne jsem to chtel udelat, proste se mi to libi, a proc tento blatnik? protoze je menenej a ma jinej odstin,ktrej se casem dost zacal menit a zacal taky reznout a nevypadalo to vabne.

moje pritelkyne s tim taky neouhlasila,takze se mnou ted moc nemluvi. :D

jinak treba i takhle:

CollisionEvent_II_117.jpg

tady si vsimnete,ze ma vylepeny cely podbehy...

CollisionEvent_II_143.jpg

[upravil dne 13/6/11 10:01 oni]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

o tom se da bavit hodiny, proc si lidi davaj na auto hnusny chomovany linky, protoze se jim to libi. kazdopadne diky za nazory. a kdyz tak na to koukam, tak bych poteboval trocha samolepek jeste pod svetlo na tu listu.:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ono jak se to veme. ted taky koukam na net a na to svoje a jeste uvazuju,jak to upravit. kazdopadne budu muset sehnat jeste asi plno samolepek. jak jsem psal, me se nejak nezda ted kus u svetla,tam by to chtelo nejak doladit. no slo by udelat, ze bych to pretahnul jenom dole roh dveri,ale opravdu malej roh a pak neco vymyslet u svetla..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to nevim, zda li je tady nekdo tak ochotny a sikovny. kazdopadne,ale kdyz se kouknete na net,tak vetsina se drzi presnych tvaru. ono spis na zivo to vypada lepe, kdyz to vidim takhle na fotkach,tak to ve me zanechava stejny dojem jako ve vas, ze to je moc pravidelne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...