Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mě topí 306 1,4i až na 95° pak zapíná termostat. Nevim jestli to není nějak hodně ale v zimě se to hodí. Jinak auto mam vytopený za 2 minuty což je super:)

Odesláno

todle bych taky potřeboval vědět, naše 306 má teplotu cca 70-75°, což není dobrý...

jandera: dočasně se to dá vyřešit jako u šádes, žigulů že zakryješ mřížky na předním nárazníku.

Odesláno

Mě to taky blbě topilo a zjistil jsem, že mám blbej radiátor. Trubky k radiátoru byly vařicí a auto stejně netopilo. Tak jsem ho vyměnil a všechno je v pohodě

Odesláno

No u mě to bude asi ten termostat,protože teplota na palubovce ukazuje tak tech 80.pokoušel sem se to odvzdušnit, a pořád to samý.Nevíte někdo na kolik ten termostat vyjde?

Guest RedDiesel
Odesláno

Já mám taky problém s teplotou. Teploměr mi ukazuje 70. Mám novej termostat a je snad ještě horší než sem měl předtím. Jediný co mi zatím pomohlo bylo zakrytí chladiče. Ale když se oteplilo tak sem se dostal až na 90 stupňů. Už nevim co s tím může být. :(

Guest NiceOne
Odesláno

Termostat i s vymenou .. do 300. Taky jsem jej vymenil, vydrzel funkcni asi pul roku:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...