Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

nemáte prosím někdo info, kolik stojí originál manžeta jak k řadičce tak k ruční brzdě?

Ptal jsem se po okolí v čalounictví, ale nikde se tím nechtějí zaobírat. A z těch univerzálů v autodílech nemám nejlepší dojem. Dával jsem ho dříve do astry, ale že by pasoval nějak dobře....

Díky

Odesláno
00007589TS OCHR MĚCHU PÁKY 1 185,25 CZK 1 422,30 CZK 1 422,30 CZK

:blicismajlik příšerná cena, za tuto cenu mám nový volant i s poštovným a to je jiná pakárna než blbá manžeta.

Odesláno

A hlavici řadící páky máš černou kůži ne? Aby to alespoň nějak vypadalo tak vyměnit i tu, ale osobně si nejsem jistej dobrým výsledkem výměny...

Odesláno
A hlavici řadící páky máš černou kůži ne? Aby to alespoň nějak vypadalo tak vyměnit i tu, ale osobně si nejsem jistej dobrým výsledkem výměny...

no právě ja si jistej taky nejsem jak to bude vypadat k tomu černymu interieru, zatim jen uvažuju:)

Odesláno
Tady to vypadá jak???

Samo že ručka, řadička i koule byla v černé barvě ....

tebe sem tím neměl na mysli, když je celý interiér světlý, tak samozřejmě i řadička je světlá.

To čím si nejsem jistej je to jak by to vypadalo v černým interiéru...

Odesláno
Tady to vypadá jak???

Samo že ručka, řadička i koule byla v černé barvě ....

tebe sem tím neměl na mysli, když je celý interiér světlý, tak samozřejmě i řadička je světlá.

To čím si nejsem jistej je to jak by to vypadalo v černým interiéru...

no ještě porozmyšlým, ale s těma bilýma budíkama by to nemuselo být zly

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím,

mám rozebraný rámeček, protože měním manžetu, tak posílám foto - viz příloha

Doporučuju vycvaknout z panelu přes koženku a ne pomocí šroubováku. Ty velký okrajový úchyty (úplně na obvodu chromovaného rámečku) lze nahmatat a odtáhnout přes manžetu.

Tak doplňuju ještě foto sundané hlavice - opět viz. příloha

Při sundavání hlavice mi pomohlo ji nahřát horkovzdušným fenem, ALE OPATRNĚ! JEN LEHCE!!!

post-23697-14109617222586_thumb.jpg

[upravil dne 12/5/11 19:30 PPK]

• O 2 roky později...
Odesláno

zdravim, mam jednu otazocku, pri demontazi gule radiacej paky- demontuje sa to aj s tou zdvihackou na spiatocku? vsetko spolu? staci len to vytiahnut silou ci treba nieco aj povolit? P407 sw2,0 100kw 2006 M6 vdaka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...