lukki Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 Zdravim, mam taku otazocku...ma 406 coupe 3.0 V6 r.v. 2001 (152kW) vyhrievanie lambda sondy ??? moze aj nefunkcnost tejto veci orzsvietit kontrolku (ANTIPOLLUTION FAULT ) ? da sa to nejako opravit? dakujem Vam krasne Citovat
victory Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 vyhřívání , pokud se nemýlím je součástí celé lambda sondy - čidla. Pokud nefuguje není čidlo ve své pracovní teplotě, a hodnoty jsou nesprávné. Diagnostika to zjistí a hlásí problém. Oprava - výměna . Nejdříve bych však doporučil odpojit čidlo, vyndat a nechat změřit. A proměřit, propískat vedení k LS. Citovat
lukki Odesláno 20. únor 2011 Autor Odesláno 20. únor 2011 hej..vyhrievanie je cast lambdy....klasicky odporovy vyhrev cet 2 biele kable...takze tam, si myslim, ze sa nema co pokazit...skor by som tipol, ze je v tahu ten element, ktory do lambdy dodava prud na vyhrev..ci? Citovat
victory Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 a ten odporový drát je ok ? Jinak mám za to, že nijak externě řízen není, je na něj připojeno 12 V, regulace teploty je automatická, má jí na starost teplotně/odporový součitel materiálu z kterého je odporový drát vyroben Citovat
lukki Odesláno 20. únor 2011 Autor Odesláno 20. únor 2011 no to je pravda... mal som problem s tym, ze mi stale svietilo antipollution fault, diagnostika ukazala predkatalyzatory a lambdy...tak som ich konecne zohnal z buracky a cele som to vcera vymenil... ale vymenil som komplet predkatalyzatory a vsetky 4 lambdy...kontrolka na nejakych 30km zhasla a potom sa zapalila znovu s chybou antipollution fault...ja uz vazne neviem, co s tym je...asi zadnem byt zufaly uz Citovat
lukki Odesláno 24. únor 2011 Autor Odesláno 24. únor 2011 no...takze...diagnostika mi pise chybu na vsetkych 4 lambdach...odmeral som to a napatie na vyhrev mi ide do vsetkych 4 lamd...takze vobec neviem, co s tym je podla mna nie je mozne, ze na vsetkych 4 lambdach by bol vyhrev vadny Citovat
sowwwa Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 Jakou presne chybu to pise? Nemas tam LPG? Citovat
lukki Odesláno 24. únor 2011 Autor Odesláno 24. únor 2011 na palubaku antilpollution fault a na diagnostike chyba okruhu vyhrievania lamda sondy len teraz ma napadlo...mam pokazeny snimac otvorenia veka nadrze...moze to byt sposobene aj tym ? Citovat
Y2K Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 vitaj v klube ja som tiez vymenil vsetky lambdy a predkatalyzatory z pouziteho auta a nic stale to iste hlasi... problem je ze tuto hlasku nemusia sposobovat zrovna lambdy Skor byva problem so spalovanim...ja najblizsie zacnem vymenou sviecok a cievok, budem pokracovat lambdami (neverim ze dvoje predkaty su zle) a nakoniec zrejme vstreky... nic ine ma nenapada. Este pretesnim nasavanie vzduchu...a ked to bude robit aj potom, este mam motor na vymenu Citovat
lukki Odesláno 24. únor 2011 Autor Odesláno 24. únor 2011 no vsetky tie postupy... sviecky, cievky, vstreky a pod...len to by musel mat motor nepravidelny chod, nepravidelny volnobeh ked sa zohreje, cukat s nim, slabo startovat a pod... len mne motor ide ako hodiny...volnobeh kludny, cele spektrum otacok pekne, netrasie, neklepe, nevynechava...podla mna toto ta zavada nebude... Citovat
lukki Odesláno 26. únor 2011 Autor Odesláno 26. únor 2011 chlapi...mohli by ste nieco poradit a \"Y2K\"...badas nejaky rozdiel (ked chyba svieti a ked nie )v spotrebe ci v spravani sa motora? Citovat
Y2K Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 podla mna to zavada moze byt ja mam priebeh motora taky isty ako pises a predsa hlaska aj ked si precitas ine, medzinarodne fora tiez to tam tak opisuju... moze sa stat ze nedokonale cievky davaju nedokonaly impulz a potom nedokonale spalovanie je take nepatrne ze navonok sa neprejavi a lambdy ho zaznamenaju takze mne to celkom zmysel dava rozdiel v spravani motora, v spotrebe, v otackach a tak nie je absolutne ziadny, aspon ja ho nebadam Citovat
Y2K Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 svita na lepsie casy nasiel som na forach ze okrem zapalovacich cievok, moze tuto chybu sposobovat vystupna lambda sonda (samozrejme to sme vedeli)... Ale...osobne skusim vymenit doma nejaku, mam navyse a uvidime ci to pomoze. Ide o to ze ta vystupna ma davat nejake napatie ktore ked je mimo toleranciu ukaze sa tato chybova hlaska (to sme tiez vedeli). Ale...chalani za velkou mlakou prisli na to, ako prinutit lambdu (vystupnu) aby davala RJ hodnotu stalu 0.45 V a vtedy sa tato hlaska neukaze. Zatial zistujem ako na to...ak to budem vediet samozrejme napisem Ale znie to logicky nie? Citovat
lukki Odesláno 5. březen 2011 Autor Odesláno 5. březen 2011 vyskusat to by nemal byt problem... zoberiem zdroj, a dam na obe vystupne lambdy 4,5 V a uvidime, ci sa nieco bude diat [upravil dne 5/3/11 14:12 lukki] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.