Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já se musím zřizovatele příspěvku zastat, protože když si nevezmu daňovej doklad u nás v pneuservisu, tak čtyři kola 15-tky za 350,- Kč a to vloni na jaře ještě 300,- Kč. Je pravda, že je to machr a nemá za 30 minut co dělat.

Odesláno
tak uz jsem se tady dlouho tak nenasmal... :D v podstate \"nesmyslny\" prispevek... myslim ze 600 je hodne dobra cena.. ja mel za 500 (trvalo to asi pul hodky)v takovym miniservisu (myslim ze na uzemi Prahy to bude jedno z nejlevnejsich prezuti) a jeste mi je tam namontoval, vymenil atd.. strasne supr mladej cca 30 letej kluk.. se me ptal co to mam presne za model, kdyz videl ty sedacky.. :D tak jsem mu to vypravel a rikal pak ze mu to tam nejak nesedi.. :D ale myslim ze bys mel udelat to same co tu bylo uvedeno vyse, pokud jsi spokojen tak tam chod, protoze jinde si reknou treba o 1K ;-)

:xvul kde jsi přezouval, pls? :-)

Odesláno
tak uz jsem se tady dlouho tak nenasmal... :D v podstate \"nesmyslny\" prispevek... myslim ze 600 je hodne dobra cena.. ja mel za 500 (trvalo to asi pul hodky)v takovym miniservisu (myslim ze na uzemi Prahy to bude jedno z nejlevnejsich prezuti) a jeste mi je tam namontoval, vymenil atd.. strasne supr mladej cca 30 letej kluk.. se me ptal co to mam presne za model, kdyz videl ty sedacky.. :D tak jsem mu to vypravel a rikal pak ze mu to tam nejak nesedi.. :D ale myslim ze bys mel udelat to same co tu bylo uvedeno vyse, pokud jsi spokojen tak tam chod, protoze jinde si reknou treba o 1K ;-)

ja te zdravim, mimochodem na Zbraslavi jsem 8 let zil.. :D takze zdravim :D jinak ted bydlim ve Stodulkach a menil jsem to v Repich, je to asi 20metru u zastavky Hlusickova, tram 9 a 10.. :-)

Odesláno

vendi to myslíš v Komorovicích? ono je to těžký,já mám špatnou zkušenost s bestdrive..bývalý barum.Koupil jsem tam sadu nových gum,řekli mi,že za to mám přezutí zdarma,takže jsem se tam objednal,přijel,přezuly mi celé auto a řekli si o 840kč,na můj dotaz co mysleli tím přezutím zadarmo mi řekli,že práci mám zadara,ale material stál těch 800kč..podotýkám,že mám plecháče.Tak tohle už považuju za podraz.Jinak jak píše nahoře ta cena 600 je uplně super, to bych fakt neřešil.

Odesláno

ja te zdravim, mimochodem na Zbraslavi jsem 8 let zil.. :D takze zdravim :D jinak ted bydlim ve Stodulkach a menil jsem to v Repich, je to asi 20metru u zastavky Hlusickova, tram 9 a 10.. :-)

Měl jsi pro CelticGirl napsat jen číslo na toho mechanika :D :D:D

Odesláno
jiri999: dnes si me fakt pobavil jako nikdo :-) :D koupis si auto a stezujes si na drahy pneuservis pane bože ještě že nenadáváš na drahej benzín :D .. protože to sou teprve svině ty čerpadláci :papa:papa:papa:papa:P

:roker

no oni ani ne tak čerpadláři jako stát kterej si na tom hrabe jak sviň jen by mě zajímalo kam ty peníze z tý daně jdou...(nemyslím DPH ale spotřební daň která je i u cigaret a alkoholu a stále se zvyšuje...)

Romá lesům jedině tam je velká černá díra na peníze :-)

Odesláno

Ahojky, na obě auta máme 2 sady disků - všechno plecháče. 600 za přezutí je běžná slušná cena.

Disky jsem kupovala 4kusy za 900 + poštovné, takže si myslím, že mít 2 sady se vyplatí víc, než 2x ročně dávat cca 600 za přezutí. Manžel před přezutím vozí kola na vyvážení, ale ne pokaždé, kolik platí za vyvážení, nevím.

Barum - poprvé jsem pneu kupovala v barumu a taky mi je tam zdarma přezuli, platila jsem jen cenu za pneu (1240,- za kousek) a nic jinýho, ale už je to nějakých 8 let zpátky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...