Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, jelikoz nedisponuju uctem na EBAY a potreboval bych tam neco koupit... Tak vas chci poprosit, jestli by ste mi nekdo nepomohl ?

Jedna se o h7 cocky v hodnote cca 2000,- Penize bych samozrejme poslal na ucet predem + samozrejme nejaka odmena :super

A nejlepsi by byl nekdo z Prahy nebo Stredocesky Kraj

• O 1 rok později...
Odesláno

zdravim, osvezim toto tema, je tu nekdo s uctem na ebay Nemecko, kdo by mi pomohl vydrazit/nakoupit ? Potrebuju ale nejdriv vznest dotaz na prodavajiciho, takze nekdo kdo je schopen komunikace v nemcine...

Diky

Odesláno

Účty na eBay jsou propojené, takže to nemusí být nutně účet na německém eBay. ;)

Německy umím blbě, třeba se ozve někdo další.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

je tu nekdo na okamzitou radu ohledne eBay ?

zalozil jsem ucet, prihazuji, ale okamzite mne to prebije o 0,5 Euro. Nepredpokladam, ze ten dotycny sedi u PC a okamzite dava vyssi nabidku, takze existuji nejaky automaticky prihazovace ? nemuzu to tam najit....:myslim

Odesláno

to mi doslo.. ale jak ji mam nastavit ja ... nebyl jsem nikdy ani na aukru, jde to vcelku mimo mne, ale tohle bych rad koupil... takze kde si mam nastavit, aby system toho druhyho automaticky prehazoval ?

kupuju v nemecku, ale pres uk stranky, protoze nemecky neumim...

Odesláno

Ahoj, nemam problem pomoct. Zakupim Ti cez e-bay, dam poslat rovno na Tvoju adresu. Nepozadujem ziadne odmeny za to. Jedine ci vies dat peniaze na SK ucet :) CZ ucet som rusil nedano

Odesláno
to mi doslo.. ale jak ji mam nastavit ja ... nebyl jsem nikdy ani na aukru, jde to vcelku mimo mne, ale tohle bych rad koupil... takze kde si mam nastavit, aby system toho druhyho automaticky prehazoval ?

kupuju v nemecku, ale pres uk stranky, protoze nemecky neumim...

Jak nastavit? Co chceš nastavit? Prostě ho musíš přehodit. Musíš dát víc než je jeho nastavená cena.

Odesláno

OK, super. :papa

Jnom dodám: pokud má teď třeba 100 a ty hodíš 200 tak to přihodí jen tolik aby jsi ho překonal ale když začne přihazovat někdo další tak systém bude za tebe přihazovat až do 200 automaticky....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...