Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky to se opravdu pěkně čte, jsem rád že se moje auto líbí nejen mě :-D

A jinak jen tak předběžně nejspíš budu prodávat tu kuži co mám v předu na kapotě, tak kdyby někdo měl zájem.

Odesláno

Tak dneska dorazily zbloudilé mlhovky na které jsem čekal 14 dní :-D tak jsem je hned potahnul folii a snad do večera budou na autě...:roker

176aa78d5e.jpg

[upravil dne 13/8/12 09:55 od H@sky]

Odesláno

Jo jo parádní auto:mrk...nedělají náhodou tu žlutou folii i v oranžové barvě? hodilo by se to k tomu US svícení!Ale takhle je to taky paráda:D!

• O 2 týdny později...
Odesláno

sehnel jsme rozpěrnou tyč do motoru , ale je na HDI pujde do meho peugeotu ??? projížděl jsem internet , ale odpoveď jsem nenašel, tak se ptám tady.

Odesláno

Toto je čistě MŮJ osobní názor, bez jakéhokoliv hanění. Ale za mě ten tapec, se tam vůbec nehodí :( , ty žlutý mlhovky si myslím jsou taky už z módy i ty kola by asi víc slušely jinýmu autu, ale říkám je to jen můj osobní pohled. A pokud se Ti to líbí tak je to jedině dobře, protože proto to se to vlastně dělá...tak přeju hodně úspěchů :papa

Odesláno

davidekcz: já to beru, ale tady je přesně vidět že ty seš ten typickej praktickej uživatel a nemáš páru co se na tunigové scéně odehrává co se do mody vrací co se dělá aby to bylo vyjmečný atd, ale jak říkám beru to... ;)

čakom: jo je to originál omp nebo jak ta značka je přesně.

Odesláno

takže to neni origo pug?

origo pug by ti tam dostal pokud maš přední kapotu na plynovích vzperach. nevím jak je tvarovana ta opm aby to nekde nezavazelo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...