podolak2 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Mám takovej dotaz, mám displej typu A a v nížce je napsáno toto: Seřízení parametrů Přidržte stisknuté tlačítko 1 po dobu dvou sekund pro vstup do menu seřízení. Když údaj bliká, je možné jej seřídit. Následně každé stisknutí tlačítka 1 umožňuje posunovat jednotlivé údaje v následujícím pořadí: – jazyk, ve kterém jsou informace uváděny, – hodiny (cyklus po 12 hodinách nebo 24 hodinách), – minuty, – rok, – měsíc, – den, – jednotky uvádění teploty (stupně Celsia nebo Fahrenheita). – unité de température (degrés Celsius ou Fahrenheit). Stisknutím tlačítka 2 je možno seřizovat zvolené parametry. Přidržením tlačítka se posun urychlí (po poslední možné hodnotě se posun vrátí na začátek). Po uplynutí 7 sekund bez jakékoli manipulace se displej vrátí na zobrazování základních údajů a změněné parametry jsou uloženy do paměti. Poznámka: Krátké stisknutí tlačítka 2 umožňuje zobrazit venkovní teplotu na několik sekund. ale mě to žádnou teplotu neukazuje, ani když to znovu nastavuju tak k žadnym Fahhradum ani Celsium nedojdu, je tam jenom jazyk a pak to skoči na datum-rok- a čas. Může mi s tím někdo poradit??? Teď si nejsem jistej ale při koupi vozu to ukazovalo ale teď fakt nevim. Díky za rady Citovat
pito.za Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Podla vsetkeho to nebude povolene v bsi.Treba dat na diag a povolit zobrazovanie teploty. Citovat
podolak2 Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 to musim v nějakym servise že? a nemusi to byt original peugeot servis ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.