enikybeniky Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 Zdravím, něco jsem tady o servu pročetl, ale stejně se zeptám. Občas, když jedu hlavně do průdké levotočivé zatáčky, např. kruháč, se ozývá, jakoby nějaká struna o něco drhla, ale u kol jsem nic nenašel. Zkoušel jsem vytočit kola úplně do rejdu a servo hučí jenom úplně na kraji. Koukl jsem do nádržky serva a ejhle, hluboko pod min. Může ten zvuk být způsobený tím? Kapalina se mi teď ve tmě přes baterku zdála taková dohněda, může být? Nebo je to nějakej fujtajbl a teda vyměnit úplně? Dočetl jsem se, že tedy Dexron II. Hadice od serva vypadá dost že prosakuje, bude to hadící nebo sponou, dá se případně hadice koupit někde jinde než v Peu, případně kolik tak stojí? Kuju. Citovat
jirkaj Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 Tak málo oleje dělá pěknej brajgl dolít a odstranit srůsaky. Ta barva je normální ona i nová je taková do hněda prostě hnus. A hadici ti udělají kdekoli kde se dělaj tlakový hadice a cena oproti Peug je min. pětinová! Citovat
enikybeniky Odesláno 9. únor 2011 Autor Odesláno 9. únor 2011 Díky, koukal jsem to service boxu a tam ty hadice (1 a 12) byly kolem 1400,-, to jsem čuměl. Takže zítra hned do Kelly pro olej, doplnim, očistim hadici a budu sledovat, kudy to jde, jestli opravdu samotnou hadicí. Citovat
enikybeniky Odesláno 20. březen 2011 Autor Odesláno 20. březen 2011 Takže po delší době se hlásím zpět. Dolití oleje pomohlo, ale hadice prolínaj, takže vážně přemýšlím o nových. A než bych je kupoval v Peu, tak bych si je chtěl nechat udělat. Neví tady někdo, jaký jsou rozměry těch hadic? Mám dojem, že jsou tam celkem 2? Díky! [upravil dne 20/3/11 17:52 enikybeniky] Citovat
Slayer Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 Taky se přidávám s dotazem.... též mi to prosakuje jak hrom ale kapaliny zatím dosti ..... rád bych si nechal ty hadice taky udělat, jen nevím kde Citovat
enikybeniky Odesláno 20. březen 2011 Autor Odesláno 20. březen 2011 No mně to právě po ca. 1,5 měsíci kleslo z max pod min., takže už to chci řešit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.