Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

něco jsem tady o servu pročetl, ale stejně se zeptám. :) Občas, když jedu hlavně do průdké levotočivé zatáčky, např. kruháč, se ozývá, jakoby nějaká struna o něco drhla, ale u kol jsem nic nenašel. Zkoušel jsem vytočit kola úplně do rejdu a servo hučí jenom úplně na kraji. Koukl jsem do nádržky serva a ejhle, hluboko pod min. Může ten zvuk být způsobený tím? Kapalina se mi teď ve tmě přes baterku zdála taková dohněda, může být? Nebo je to nějakej fujtajbl a teda vyměnit úplně? Dočetl jsem se, že tedy Dexron II.

Hadice od serva vypadá dost že prosakuje, bude to hadící nebo sponou, dá se případně hadice koupit někde jinde než v Peu, případně kolik tak stojí?

Kuju.

Odesláno

Tak málo oleje dělá pěknej brajgl dolít a odstranit srůsaky. Ta barva je normální ona i nová je taková do hněda prostě hnus. A hadici ti udělají kdekoli kde se dělaj tlakový hadice a cena oproti Peug je min. pětinová!

Odesláno

Díky, koukal jsem to service boxu a tam ty hadice (1 a 12) byly kolem 1400,-, to jsem čuměl. Takže zítra hned do Kelly pro olej, doplnim, očistim hadici a budu sledovat, kudy to jde, jestli opravdu samotnou hadicí.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Takže po delší době se hlásím zpět. Dolití oleje pomohlo, ale hadice prolínaj, takže vážně přemýšlím o nových. A než bych je kupoval v Peu, tak bych si je chtěl nechat udělat.

Neví tady někdo, jaký jsou rozměry těch hadic? Mám dojem, že jsou tam celkem 2?

Díky!

[upravil dne 20/3/11 17:52 enikybeniky]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...