Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no znam tie stranky ,... chcel by som neake stranky na dobre ceny hlavne ako su audio,interieove dieli peugeot 206, neco take ako narazniky ... nemate neake skusenosti zo strankami nelen slovenske a ceske???

Odesláno

dobre vedit :D len problem je ze chcem tricko a tam je napisane ze vel. 116 a nevem ci to je vlastne xl alebo aka velkost :D vete mi pomoct nekto ???

• O 3 týdny později...
Guest Scratch
Odesláno

Thaosk: vidis auta jinak, ale porad se na neco ptas, neni cesta tuningu, cesta odliseni? Cesta vlastnich napadu?

Odesláno

Scratch: tuning a styling nie je o tom odlišovať sa, či dokonca odlišovat sa za každú cenu. Je to o hre a prisposobení si auta k obrazu svojmu, svojmu vkusu a požiadvkám.

a VIDÍME AUTÁ INAK ako väčšina, ktorá má auto iba na spotrebu a ako prostriedok k presunu z A do B..

a aby si uspešne pokračoval na ceste k svojmu cielu, spájame sa do roznych klubov, organizujeme zrazy a stretnutia a zakladáme fora, na ktorých sa pýtame a radíme a zdielame skúsenosti a názory. ale nakoniec sa každý aj tak zariadi podla svojich možností a schopností.

Guest Scratch
Odesláno
Scratch: tuning a styling nie je o tom odlišovať sa, či dokonca odlišovat sa za každú cenu. Je to o hre a prisposobení si auta k obrazu svojmu, svojmu vkusu a požiadvkám.

tak ted jsi v jedne vete napsal dve odlisnosti......kazdopadne styling je individualni, nemam rad, 10 stejnych narazniku carpower na 10 ruznych nebo stejnych autech.... apod....

jinak ja jsem JBL soustavu doplnil o radio pionner a zesik s basakem magnat :)

Jestli nekdy pujdu do neceho jineho, tak do Bose

Odesláno

objednáno světla a přišla jiná než ukazoval obrázek, reklamace nejdřív telefonem, pak zaslani ve 14ti denní lhute stale cekam na money. maj na to 14 dni ja myslim ze uz ubehlo 14 dni ale to nevadi, precte te si jejich raklamacni podminky. 1. reklamační adresa úplně jiná než adresa kde jsem kupoval světla, 2. nesmyslný manipulační poplatek vysvětlen jako poplatek za to aby se dostali světla zpět na krám.(nechápu když poštovné jsem musel hradit já jak při objednání tak při vracení).

tuningshop, problém s reklamací dlouhá čekací lhůta při vyřizování.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...