Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přední mlhovky - zapojeni


ArmyDOG

Recommended Posts

Ahoj. Na svoji 206 jsem si dal nový přední nárazník (s velkým usměvem XS?) a dal jsem si tam i mlhovky a ten se mi naskytl problém jak a kam ty mlhovky připojit. páčky mam tyto

1625680_LRG.jpg

Říkal jsem si že bude stačit drát připojit na stejnej drát jako zadní mlhovky, ale pak se domnívám, že na přístrojovce se mi nerozsvítí přední mlhovky. Potřebuji na to nějaké jiné páčky nebo to stačí nějak propojit s těma zadníma mlhovkama a nebyl by pak problém na technické?

Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co za ně chceš? Ovládání na palubní počítač? Trochu mě zasvěť, protože jsem si myslel, že na věncu jsou max. 3 páčky. Jinak jesltli mi rozumíš, tak mi jde jenom o problém mlhovek a jestli ten jde vyřešit, tak jak se ptám, tak raději to napojím na ty zadní a hotovo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na ty zadní je to blbost. Asi by ti to neprošlo ani na STK. Takže páčky necháš původní, akorát to na nich není označeno, že kroužkem cvakneš jednou a svítí přední a podruhé cvakneš a svítí oboje. To se naprogramuje v diagnostice. Chce to akorát tu kabeláž. Dej mi VIN a pošlu ti, až budu mít čas, na mail schéma zapojení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale když na páčce není ta druhá poloha na zapnutí jak předních,tak zadních mlhovek,tak jak se to pak zapne???Mě kdysi v Peugeotu řekli,že se musej dát nový páčky,už s těma dvouma polohama a pak se to na dia musí spustit.Při ceně,co to stojí,mi doporučili,abych si udělal zvlášť vypinač s kontrolkou.Tak nevim....Na konec jsem to ještě nedělal,páč mě teda odradili...Takže až to někdo spustíte,tak to sem dejte,já to taky udělám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

třídvířko: Já si nechám poradit Honzou a až se stavím v autě a zjistím, že tam je jenom jedna poloha, tak jedině ten ten zvláštní vypinač s kontrolkou, ale otázkou jaký? Chtělo by to nějaký malinkatý který by šel třeba i někam zabudovat. Kdyby jsi na takový vypínač trefil, tak se pochlub.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už na tom pracuju. Jinak na MPX páčkách druhá poloha není. Je tam jenom nearetované otočení kroužkem. Jedno cvaknutí přední mlhovky, dvě cvaknutí oboje mlhovky a zpět naopak. Proto se to musí aktivovat na diagnostice, aby to BSI věděla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HonzaZ: Pro blbý :mad: : Takže já nemám 2 polohy na mlhovky, ale ta moje se dá naprogramovat v diagnostice, aby když cvaknu 1x tak přední mlhovky a když 2x tak zadní?

To je normální postup? Není lepší mít 1x cvaknutí zadní mlhovky a 2x přední?

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

predne hmlovky funguju aj na klasickej packe! kto chce vymenu, da sa.. ide len o to ze tam budes mat aj graficky nakresleny znak prednych hmloviek - nic ine...

a kedze logika hovori - ked otocis prstencom na hmlovky RAZ tak si doteraz zapol len zadne (hovorime o verziach aut kt maju len zadne hmlovky) PO aktivacii to bude fungovat tak ako to funguje aj od vyroby.

otocis prstenec raz, zapnu sa ti PREDNE hmlovky...otocis este raz takisto ako prvy krat, zapnu sa ti ZADNE hmlovky..

ide o to ze v packe je kontakt..cize ostatne spracuje \"technika\" a BSI :)

ten kto samozrejme chce nove packy, tak pre nich mam na predaj

podotykamze tie moje maju moznost aktivacie palubneho pocitaca, cize ukazovania aktualnej spotreby, priemernej spotreby, priemernej rychlosti, dojazdu na zvysne palivo.. co potom potrebuje je displej typu B a samozrejme aktivacia cez DIAGnostiky, resp mozete mat stastie, ako som to mal ja toho casu a stacila vymena packy a vymena displeja.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 10 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...