Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Po dotazu na podsvícení přístrojovky mám další dotaz. tentokrát mě zajímá, jakou máte (zase u starého modelu - možná nový model má stejně udělané řazení táhly) vůli na řadící páce, konkrétně radiálně, tedy zleva doprava. Já na ni mám cca 4cm vakl, kdy jde volně, bez odporu. Zjistil jsem, že za to nemohou táhla řazení, ale velká vůle je v poslední kulise s kouličkou, která zapadá a ovládá vlastní hřídelku, co jde z převodovky, v které je vyfrézované její uložení a v podélném směru má ta koulička daleko větší vůli, než v příčném, což se soupáčím řazení zvětší a přenese do řadící páky a pak předo-zadní pohyb při řazení znamená, že se její dráha musí jakoby hledat, aby zapadla rychlost. Na té hlavní hřídelce z převodovky je to řadící \"háčko\" kolmo, takže předozadní tah hřídel pootáčí, kdežto spojnice I-II a III-IV a V-R rychlosti je ovládaná posuvem hřidele do a z převodovky. No jde mi o tu vaší vůli na řadicí páce, stačí baj voko.

Odesláno

Zapoměl jsem, že se jedná o 2.1TD, takže stejné, jako u tebe. Podle dokumentace, co mám já k dispozici a podle výkresu však u té kuličky, co je v té řadící hřídeli a má tu vůli tam žádné pouzdro, nebo něco vymezujícího není. Jaké gumy a kroužky jsi koupil? Řadící tyčky (jsou tři) s těmi kloubky na koncích mám dobré.

Odesláno

Už si presne napamatam co všetko tam išlo ale nejake tesnenia od paky smerom k podlahe a aj nejake tiakto pri motore. Tam bolo vybite oko. Mal som niekde aj papier, cosom mal na to vytlaceny, ale zatial som ho nehladal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...