Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chyba P0245


HakTac

Recommended Posts

  • O 3 roky později...

Zdravím pánové,zdá se že vlákno umřelo, já momentálně řeším úplně to samé na 807 r.v. 2003 2.2Hdi 94kw,swirl mám daný úplně nový,vyměněno spoustu dílů (váha vzduchu,čidlo tlaku na cooleru, vyměněné selenoidy a mezi sebou prohozené),závada stále,včera jsem kontroloval ventil na turbu,chodila jen jedna část na baňce a hřídelka stála,kleštičkama jsem to rozchodil a zdálo se že je vše ok ale dnes ráno opět jelo v nouzáku a hulilo a nemělo výkon. Kouknu znova jestli to chodí nebo ne,pokuud ne tak je to tam dosti zanesené a bude se muset vyhodit turbo nejspíš ven a vyčistit. Co vy na to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak si ještě stihnu odpovědět sám,při dnešní kontrole zda regulace tlaku turba funguje jsem našel prasklou spodní hadici co jde do intercooleru,po výměně auto jede, už přestává hulit a zhasla i kontrolka motoru,vše souvisí se vším jak jsem tu už někde četl, jako první odešel swirl,díky tomu že poklesl tlak tak regulace tlaku turba nechodila a zatuhla,díky tomu nejspíš bouchla ta hadice protože olej v ní nebyl ale několikaterá zkouška zda je auto ok po vymazání chyb diagnostikou dostávala asi dost záhul když nefungovala regulace tlaku turba. To je můj názor. Přes víkend jedu s autem delší trasu tak uvidíme zda se nemýlím ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak najeto 300km s vozíkem a vše funguje jak má,doporučuji tedy všem co měli špatný swirl a háže jim to i po výměně stále závadu P0245 aby zkontrolovali mechanickou funkčnost regulátoru tlaku na turbu,pokud se mi podaří přidám videjko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak video je zde http://www.ulozto.cz/live/xfUmP7Vd/peugeot-807-2-2hdi-regulace-turba-mp4 ,nasadil jsem hadičku na ovládání turba a pusou si dělal podtlak,musí se to hýbat takhle celý,mě zůstávala ta hřídelka stát a hýbala se jen část u podtlaku,kleštičkama jsem to rozchodil až se to krásně hýbalo samo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 11 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...